Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Soňa Skoncová sa už roky pýši hustou hrivou a ženy chcú vedieť, ako to robí: Kráska priznala, čo jej pomáha
Zdielať na

Soňa Skoncová sa už roky pýši hustou hrivou a ženy chcú vedieť, ako to robí: Kráska priznala, čo jej pomáha

Zdroj: Instagram/sonaskoncova

Soňa Skoncová sa už roky pýši naozaj bohatou korunou krásy, o ktorú neprišla ani po prvom tehotenstve. Aké je jej tajomstvo?

Každá žena túži mať krásne, zdravé a najmä husté vlasy. Mnohé robia všetko možné, aby to aj docielili, no nie vždy aj úspešne. Moderátorka Topstaru prezradila, čo u nej zafungovalo. 

"Vlasy ešte stále nemám farbené. Kvalitu vlasov mám určite aj geneticky danú, no pri práci, ktorú celé roky robím, ako veľmi mi ničili vlasy počas modelingovej kariéry, či ako často ich mám namáhané aj v TV, sa aj ja čudujem, že sú v takom stave," zverila sa Soňa. Aké sú teda jej triky, vďaka ktorým má takú hrivu? Vlasy si dáva pravidelne podstrihávať podľa lunárneho kalendára. "Toto obdobie trvá od utorka do soboty... Ja sa týmto riadim už roky rokúce, mamina mi to vždy pripomína. Sama ma aj strihá, iba mi vlasy podstrihne... Myslím si, že aj toto je jeden z dobrých tipov, ako udržať korunu krásy naozaj krásnu, pretože u mňa to už roky zaberá. Musím povedať, že moje vlasy sú vždy úžasné, hlavne mi veľmi rýchlo narastú a sú hustejšie," priznala Soňa. Ďalej pravidelne užíva špeciálne vitamíny a kolagén. Vlasy si umýva každé 3/4 dni, nie častejšie. A snaží sa aj čo najmenej stresovať, keďže práve zo stredu vlasy vypadávajú. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Súvisiace články

Najčítanejšie