Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Expert na vlasy prezradil, akú chybu pri farbení ženy najčastejšie robia: TOTO vám pridá aj 10 rokov!
Zdielať na

Expert na vlasy prezradil, akú chybu pri farbení ženy najčastejšie robia: TOTO vám pridá aj 10 rokov!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Asi každá žena vie, že dobrý strih ju dokáže omladiť, alebo naopak pridať dobrých pár rokov. Tušili ste, že existuje kľúč, podľa ktorého by ste si mali farbiť vlasy, aby ste vyzerali sviežo?

Populárny celebritný kaderník Luke Benson pre britský web Express.co.uk priznal, že mnoho žien pri úprave svojej koruny krásy robí jednu veľkú chybu. Veľmi dôležitý je nielen výber vhodného strihu, ale aj farby. 

Čo si o rôznych vlasových trendoch myslí celebritný kaderník Michal Zapoměl?

​"Je to práve farba, ktorá vám dokáže tvár rozžiariť a ak trafíte takú, ktorá vám svedčí, môžete veľmi rýchlo omladnúť. Jedna veľká chyba, ktorú mnohé ženy robia je, že si vlasy nechajú zafarbiť na odtieň, aký mali, keď boli mladé... Kľúčom by však mal byť odtieň vašej pleti. Ak chcete vyzerať o desať rokov mladšie, musíte mať správnu farbu vlasov okolo tváre a rovnako na ostatnej hlave. To, čo sa vám hodilo pred desiatimi rokmi vám však už teraz nemusí svedčiť," priznal Luke. Nielen vlasy, ale aj pleť totiž vekom stráca pigmenty, preto je dôležité trafiť odtieň, ktorý sa vám dokonale hodí a omladí vás...

Profimedia (ilustračná fotografia)

Súvisiace články

Najčítanejšie