Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jennifer Garner sa zbavila dlhých vlasov a urobila dobre: S novým účesom okamžite omladla
Zdielať na

Jennifer Garner sa zbavila dlhých vlasov a urobila dobre: S novým účesom okamžite omladla

Zdroj: Profimedia

Bývalá manželka Bena Afflecka je trojnásobnou mamou a skutočný vek by jej netipoval snáď nikto. K mladistvému vzhľadu jej teraz výrazne pomohol aj kratší šik účes, ktorý jej ubral minimálne desať rokov!

Stále atraktívna herečka Jennifer Garner sa zúčastnila galavečera The Big Brothers Big Sisters, ktorý sa konal v Los Angeles a všetci prítomní išli na nej oči nechať, informuje magazín People.

Aj keď Jennifer Garner sa roky drží rovnakého looku a imidž menila len minimálne, po 50-tke sa predsa len nechala nahovoriť na výraznejšiu zmenu účesu. 

Jennifer sa zverila do rúk svojmu dlhoročnému kaderníkovi Adirovi Abergelovi, ktorý jej vytvoril strapatý lob s dlhšími vrstvami a nedbalou ofinou v štýle „Bardotky.“ Herečka vyzerala oslňujúco a v kombinácii s jednoduchým šik outfitom zloženom z bielych šortiek a saka v rovnakej farbe by naozaj nikto netipoval, že má už po päťdesiatke! 

Profimedia

"Tento strih funguje pre každú ženu v akomkoľvek veku," povedal celebritný kaderník, ktorý ho odporúča ženám, ktoré túžia po sviežom a ľahko upravovateľnom účese, ktorý ich zároveň omladí. Jeho výhodou je aj to, že vyzerá skvelo vyžehlený, ako aj mierne zvlnený či jednoducho "na strapato."

Hair stylista Adir Abergel je medzi celebritami veľmi vyhľadávaný a stará sa napríklad aj o vlasy takých hviezd ako Kristen Stewart, Anne Hathaway, Reese Witherspoon a mnohé ďalšie. 

Čo poviete, svedčí to Jennifer Garner s kratšími vlasmi viac?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie