Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ľudia nechcú uveriť, že táto žena je už babka! Za jej mladistvým vzhľadom nie je botox ani plastika
Zdielať na

Ľudia nechcú uveriť, že táto žena je už babka! Za jej mladistvým vzhľadom nie je botox ani plastika

Zdroj: TikTok/mistylife42

Ktorá žena by nechcela vyzerať aspoň o desať rokov mladšie a ideálne bez využitia moderných skrášľujúcich procedúr? Tajomstvo atraktívneho a mladistvého výzoru tejto ženy je až prekvapivo jednoduché.

Táto sympatická žena zverejňuje na sociálnych sieťach príspevky ako „mistylife42“ a fanúšikovia ju dookola prosia o recept na to, ako vyzerať takto fantasticky v jej veku, píše The Sun. No povedzte, tipovali by ste, že je už babičkou a má už 46 rokov?

Ani Dare Rolins by nikto netipoval 50-tku, však?

Keď má žena po štyridsiatke, určite ju zo všetkého najviac poteší kompliment, že vyzerá oveľa mladšie, však? Kým mnohé ženy utrácajú tisíce za najrôznejšie procedúry či drahé krémy, aby zastavili pribúdajúce vrásky, niektoré si začnú pravidelne aplikovať aj botox či podľahnú plastike, táto žena nič také ani vyskúšala. 

46-ročná kráska vysvetlila, že žiadny zákrok doteraz nevyužila, nepoužíva ani luxusnú kozmetiku a dokonca ani skrášľujúce filtre na fotografiách. Podľa nej to vôbec nie je o nejakom zázračnom triku, ale predovšetkým o tom, nájsť si vždy čas sama pre seba a starať sa o svoj vzhľad a postavu tak zvonka, ako aj zvnútra. 

Niečo na tom rozhodne bude, veď väčšina z nás sa stará o celú rodinu každý deň a na seba si často nedokážeme nájsť ani chvíľu, no nie?

@mistylife42 #fyp #fypシ #fypシ゚viral #trending #girls #spells ♬ follow JAYALI for more sounds - JayAli
@mistylife42 Getting myself back #queens #selflove #confidence #lovingmyself ♬ original sound - _motivation_4
@mistylife42 #fypシ #filipina #secrets #finewhine #youthfulskincheck #age ♬ original sound - Leesa

Súvisiace články

Najčítanejšie