Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Úplne bez mejkapu, bez príčeskov, a v teplákoch: Spoznávate v tejto žene slávnu speváčku?
Zdielať na

Úplne bez mejkapu, bez príčeskov, a v teplákoch: Spoznávate v tejto žene slávnu speváčku?

Zdroj: Profimedia

Americká popová speváčka dlhé roky trpela pre svoj výzor. Dookola priberala a zase chudla, bojovala s rôznymi závislosťami, psychickými problémami, aj so svojou rodovou identitou.

Demi Lovato (30) v istom období dospela k sebaprijatiu, prestala s chorobnými diétami a tiež s úpravou fotografií na sociálnych sieťach. Ani toto pozitívne naladenie jej však dlho nevydržalo, opäť sa vrátila k pochybnostiam nielen o svojom vzhľade, ale aj o vlastnej identite.

Na jar minulého roka sa speváčka Demi Lovato vyjadrila, že je nebinárnou osobou a požiadala, aby ju ľudia oslovovali zámenom oni/ich, no už po pár mesiacoch pripustila, že ju môžu oslovovať aj zámenom "ona/jej". Stále sa však identifikuje ako nebinárna, len aktualizuje svoje zámená tak, aby odrážali to, kde sa práve nachádza na svojej rodovej ceste. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Rovnako zvláštne sa Demi prezentuje aj na sociálnych sieťach. Hoci v minulosti sa pýšila tým, že hrdo ukazovala svoj prirodzený vzhľad aj svoje nedokonalosti, momentálne zverejňuje opäť extrémne upravené a skrášlené zábery. 

Možno len nechce, aby ju ľudia na ulici spoznávali. V skutočnosti vyzerá totiž úplne inak a slávnu spevácku hviezdu by ste v nej určite nespoznali…

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie