Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jana Kolesárová vie, ako omladnúť aj bez botoxu: Toto je jej tajný trik na krásnu pleť
Zdielať na

Jana Kolesárová vie, ako omladnúť aj bez botoxu: Toto je jej tajný trik na krásnu pleť

Zdroj: TV JOJ

Jana Kolesárová aj tesne pred päťdesiatkou vyzerá fantasticky, a to bez pomoci rôznych skrášľovacích zákrokov. Sympatická herečka priznala, čo jej pomáha, aby vyzerala sviežo.

Hviezda jojkárskej Kriminálky Kraj Jana Kolesárová sa aj pár rokov pred päťdesiatkou môže pochváliť mladistvým vzhľadom. Populárna herečka priznala, že nie je fanúšičkou invazívnych zákrokov a starnúť bude radšej prirodzene. 

​V rozhovore pre český web iDnes.cz dokonca priznala tajný trik, ktorý používa vždy, keď potrebuje vyzerať sviežo. “Nastrúham si list z aloe vera a šťavu zamrazujem v boxoch na ľad. Každé ráno si potom spomínanými kockami ochladzujem tvár. Chlad, nielen na pleť, funguje skvele…” povedala bruneta. 

TV JOJ

​Taktiež ako peeling používa usadeninu z rannej kávy, ktorú nechá na svojej tvári pôsobiť asi 20 minút a potom ju zmyje. “Podobné rituály sú pre mňa nesmierne príjemné a myslím, že u mňa aj fungujú. Taktiež robím aj tvárovú jogu, čo je ďalšia skvelá vec. Nie som totiž zástankyňa väčších zásahov do tváre…” dodala Jana. 

Súvisiace články

Najčítanejšie