Skoro jasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
TOTO je slovenská kráľovná plastík: Spoznali by ste ju na fotkách z minulosti?
Zdielať na

TOTO je slovenská kráľovná plastík: Spoznali by ste ju na fotkách z minulosti?

Zdroj: facebook/lela.ceterova

Slovenská playmate Lela Ceterová sa preslávila najmä talianskym manželstvom s českým zápasníkom Karlosom Vémolom. Krásna blondína sa tiež netají tým, že svoje telo a tvár neustále vylepšuje…

Matka dvoch malých detí sa pred pár dňami vrátila z Iránu. Práve tu si totiž nechala urobiť ďalšie dve operácie, ktoré z nej majú urobiť dokonalú krásku. U známeho chirurga si dala vylepšiť nos a viečka…Prečo?

“Celý nos sa mi od základu prerobil, presne takýto prirodzený som chcela. Nechcela som mini nos ani iné extrémy. Chcela som nos, čo bude pasovať k mojej tvári. Samozrejme nos ešte pol roka sadá...je to proces,” priznala na instagrame Lela. Jej voľba na vyhľadávaného odborníka v Iráne padla preto, lebo bola s výsledkom európskych doktorov, ktorých navštívila, nespokojná. “Po nepríjemných skúsenostiach s lekármi v Európe, čo sa týka plastiky nosov, som sa zverila do rúk Dr. Farshid Mahboubi Rad, pretože viem, že mi vie pomôcť a napraviť veci, čo mi ostatní lekári pokazili…” priznala blondína.  

Lela sa nikdy netajila rôznymi zákrokmi, ktoré podstúpila. Jej snom bolo mať plný dekolt, keďže príroda jej veľké prsia nenadelila. Okrem nich má však na svojom tele a najmä tvári množstvo iných úprav, ktoré z nej spravili úplne inú ženu, ako bola kedysi. Spoznali by ste ju na starých fotkách?

Takto pred rokmi vyzerala...

Súvisiace články

Najčítanejšie