Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mirka z Nákupných maniačok sa pochválila novými perami: Takto si ich sama napichala
Zdielať na

Mirka z Nákupných maniačok sa pochválila novými perami: Takto si ich sama napichala

Zdroj: Instagram/mirislobodnikova

Mirka, ktorá zažiarila v šou Nákupné maniačky, sa nikdy netajila tým, že jej tvár prešla nejakými vylepšeniami. Najnovšie si kyselinu hyalurónovú dopĺňa pod kožu sama.

Mirka je pre mnohé ženy inšpiráciou nielen tým, ako sa oblieka, ale aj tým, ako vyzerá. Útla kráska je jednou z mála influenceriek, ktoré otvorene priznali, že si na svojej tvári dali vylepšiť to, s čím boli nespokojné. 

Mnohým udrú do očí práve jej plné pery, ktoré má zväčšené. Aktuálne sa môže pochváliť naozaj dokonalým tvarom, aký bežne u žien s napichanými perami nevidíte. Zaujímavé pritom je, že si ich urobila sama! “Kyselinu do tváre si dopĺňam už sama, a to do brady, líc a pier (pravidelne každé 3 mesiace). Žiadne iné úpravy nemám,” priznala Mirka. Ako je to možné?

Instagram

​Atraktívna blondína totiž už niekoľko mesiacov pilne študuje, aby raz mohla skrášľovať iné ženy. “Ale to chce ešte doštudovať, nie je to len tak kurzy hore-dole, škola je základ, ľudské telo nie je sranda.... Potom otvorím diár a môžete sa objednávať," povedala v minulosti. Dali by ste sa u nej skrášliť?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie