Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Monika z Bez servítky oslavovala narodeniny: Vážne je toto jej skutočný vek?
Zdielať na

Monika z Bez servítky oslavovala narodeniny: Vážne je toto jej skutočný vek?

Zdroj: TV JOJ

Úspešná podnikateľka Monika si získala popularitu aj vďaka účinkovaniu v šou Bez servítky, kde zaujala nielen oblečením, ale aj svojským vystupovaním. A práve pre svoj vzhľad je nestále terčom kritiky žien, ktorým prekáža najmä toto!

Monika patrí k ženám, ktoré sa o seba starajú a robia všetko pre to, aby aj v zrelšom veku vyzerali mladšie. Aj preto sa kráska z Banskej Bystrice nerada vyjadruje ku svojmu veku a pred verejnosťou ho tají…

“Všetkých zaujíma, koľko mám rokov - moja odpoveďou je “som bez veku”. Nevidím dôvod, zaťažovať si myseľ s vecami, ktoré nemôžeme ovplyvniť. Dostali sme do vienka telo, o ktoré je našou povinnosťou sa starať. Aj s autom chodíš do servisu a vymieňaš mu pneumatiky, keď sú zodraté…a rok výroby uvádzaš, len keď ho chceš predať…” prezradila dôvod, prečo atraktívna blondína nechce priznať svoj skutočný vek. Hoci by mala mať 53 rokov, vyzerá rozhodne mladšie. Monika len nedávno oslavovala narodeniny, no ani vtedy neprezradila, koľko má rokov. Hoci slávila pomyselnú 60-tku, blondína priznala, že toľko rokov nemá. 

Monika sa netají tým, že má za sebou niekoľko zákrokov, ktoré jej ubrali na veku. A práve fakt, že sa o seba stará a investuje do seba zarobené peniaze, leží niektorým ženám poriadne v žalúdku. Tým teraz poslala jasný odkaz. “Milujem moje telo, preto keď sa niečo vyskytne (vinou zemskej príťažlivosti), zoberiem ho do servisu. Tetky, domasedky, ktoré ma atakujú rečami typu “chcela stará mladou byť, stará pi*a, atď." odkazujem: Dámy, zrejme nejakým nedopatrením vám uniklo, že je tu rok 2022… 21. storočie. Čo už, keď sa niekto zabudne v osemdesiatom ôsmom…” neodpustila si štipľavú poznámku na adresu hejteriek. 

Súvisiace články

Najčítanejšie