Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fanúšikov vyľakal jej vzhľad: Gwen Stefani to prehnala s plastikami, ani ju nespoznáte!
Zdielať na

Fanúšikov vyľakal jej vzhľad: Gwen Stefani to prehnala s plastikami, ani ju nespoznáte!

Zdroj: Profimedia

Žiaľ, aj táto niekdajšia sexi speváčka sa nedokázala zmieriť s pribúdajúcim vekom a proti starnutiu začala bojovať všetkými možnými spôsobmi. Šokuje vás, ako teraz vyzerá!

Skupina No Doubt na čele s výnimočnou speváčkou Gwen Stefani (52) patrila dlhé roky medzi mimoriadne obľúbené.

Vďaka svojskému štýlu a mladistvému štýlu obliekania sa darilo Gwen vyzerať dlhú dobu podstatne mladšie, no po päťdesiatke to už zjavne nestačilo. Obľúbená speváčka začala extrémne využívať botox a služby plastických chirurgov a dnes sa na seba už takmer vôbec nepodobá, píše The Sun.

Dlhé platinovo blond vlasy a výrazný červený rúž boli jej poznávacím znamením, mnohé mladé dievčatá sa snažili napodobňovať jej štýl. Dnes je na ňu čoraz žalostnejší pohľad a početné plastiky a estetické zákroky kričia na prvý pohľad.

Profimedia

Keď sa nedávno objavila ako hosť v šou Late Night so Sethom Meyersom, ľudia sa totálne vyľakali a mnohí ani neverili, že je to naozaj ona. Pod videom na Instagrame sa začali kopiť zhrozené a kritické komentáre, ľudia ju prirovnávali k plastovej figuríne či mimozemšťanke. Pri rozhovore jej tvár pôsobila stŕpnuto a kvôli prehnaným výplniam sa takmer nedokázala usmiať. 

Uff, škoda, že to až takto prehnala, mohla vyzerať stále super aj s pár vráskami navyše, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elaviso.com (@elavisomagazine)

Súvisiace články

Najčítanejšie