Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Trendy vlasy tohtoročnej jesene: S akou farbou a strihom nešliapnete vedľa?
Zdielať na

Trendy vlasy tohtoročnej jesene: S akou farbou a strihom nešliapnete vedľa?

Zdroj: Profimedia

Ak ste už svoje šatníky a kozmetické taštičky pripravili na jeseň, prichádzajú na rad vlasy. Inšpirujte sa trendy odtieňmi a strihmi tohtoročnej jesene a buďte za hviezdu!

Po lete bývajú vlasy vysušené, končeky sa štiepia, skrátka chýba im život. Kedy inokedy sa preto rozhodnúť pre zmenu ako práve na jeseň? Pokiaľ sa chystáte k svojmu kaderníkovi, prejdite si tipy na najviac trendy strihy a farby tohtoročnej jesene. Možno v nich nájdete inšpiráciu!

Farba jesene 

Ak by vám mala napadnúť jedna farba, ktorá jeseň vystihuje, bola by to rozhodne ryšavá! Výhodou je, že má širokú škálu odtieňov, a tak si skutočne vyberie každá žena vo všetkých vekových kategóriách. Tento odtieň má navyše tú výhodu, že uberá roky. Teplé tóny na jeseň skrátka fičia a možno v nich nájdete práve tú svoju farbu, pri ktorej už zostanete! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Love (@studiobesalon_ashleyl)

Karamelové odlesky 

Nádych karamelu pristane hlavne tmavovláskam, ktorým vo vlasoch vytvoria krásne zlatisté odlesky. Tie rozžiaria tvár, a hnedým vlasom navyše vytvoria optický objem. Vyskúšať tento odtieň môžu ale aj blondínky. Oproti platinovej blond bude tá karamelová vyzerať prirodzenejšie. Trendy budú hlavne presvetlené dĺžky vlasov a konce. 

Prirodzená blond 

Pokiaľ patríte medzi blondínky, veľmi dobre viete, že nájsť ten pravý odtieň blond je občas zložité. Tento rok ale zabudnite na platinu a voľte radšej prirodzenejšie odtiene. Prekážať nebudú ani priznané odrasty. Vďaka tomu aspoň nebudete musieť tak často navštevovať svojho kaderníka a vlasy neustále odfarbovať. Stavte na klasické blond melíry alebo metódu balayage. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Nesmrteľné mikádo 

Asi nikoho neprekvapí, že aj tento rok na jeseň je v kurze mikádo, ktoré sa drží medzi najobľúbenejšími strihmi už niekoľko sezón. Obľúbené je hlavne kvôli tomu, že sa dá nosiť na niekoľko spôsobov, pôsobí vzdušne, hravo, ale aj sexi. Tento rok bude najviac trendy mikádo strihané pod bradu. Cestičku k nemu môžete nosiť na bok, uprostred, ale skvele bude vyzerať aj s dlhšou ofinou. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Renato Campora (@renatocampora)

Plážové vlny 

Hovoríte si, že sa tento typ účesu hodí skôr na leto? Máte pravdu. Napriek tomu s ním ale urobíte parádu aj počas jesene. Pokiaľ patríte medzi majiteľky vlnitých vlasov, máte vyhraté. V druhom prípade si k tomuto trendy účesu môžete dopomôcť prostredníctvom žehličky alebo kulmy. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salon L17 (@salonl17)

Uhladený drdol 

Zabudnite na ležérne bohémske drdoly. Tohtoročná jeseň praje elegantným drdolom, ktoré budú dokonale uhladené a nebude z nich vytŕčať ani vlások. Výhodou tohto účesu je, že sa hodí k spoločenským šatám, ale aj k mikine, a zároveň skvele poslúži v okamihu, keď vaše vlasy nemajú svoj deň a vy si ich nestíhate umyť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TRESemmé (@tresemme)

Súvisiace články

Najčítanejšie