Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kedysi bola Kristína tuctová blondína: Dnes je z nej dračica, z ktorej sú Slováci úplne hotoví
Zdielať na

Kedysi bola Kristína tuctová blondína: Dnes je z nej dračica, z ktorej sú Slováci úplne hotoví

Zdroj: instagram/tina_lambo_official

Kristína bola pred niekoľkými rokmi úplne normálne vyzerajúca žena. So svojím imidžom však vôbec nebola spokojná, preto sa podujala na radikálnu premenu. Dnes by ste ju nespoznali!

Asi každá jedna žena si na sebe nájde niečo, s čím nie je spokojná. Kým mnohé nad tým len mávnu rukou, Kristína sa rozhodla konať! 

Kristína si zahrala aj v Egovom klipe.

Kráska nikdy nebola spokojná s tým, ako vyzerá a trvalo jej niekoľko rokov, kým sa premenila na sexi kosť! Dnes by ste ju pri pohľade na staré fotky nespoznali. Kristína schudla nadbytočné kilogramy, nechala si prefarbiť vlasy a jej tvár prešla tiež rôznymi úpravami. Z kedysi šedej myšky je dnes dych vyrážajúca sexica, ktorá púta pozornosť na každom kroku. "Nestačí iba chcieť...treba preto aj niečo spraviť...Keď sa sen stane skutočnosťou a ty si výsledkom svojich myšlienok. A čím dlhšia cesta, tým krajší pocit z víťazstva," opísala svoju premenu bruneta. 

Hoci mnohé ženy, ktoré si prešli podobnou premenou, sa za svoje staré fotky hanbia, ona nie. Na sociálnych sieťach ich s hrdosťou ukazuje, aby všetkým ženám dokázala, že každá môže vyzerať presne tak, ako si to vysnívala. Čo hovoríte na Kristíninu premenu?

Súvisiace články

Najčítanejšie