Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tipy vlasovej odborníčky sú hitom: 3 jednoduché zmeny vrátia vašim vlasom zdravie a lesk
Zdielať na

Tipy vlasovej odborníčky sú hitom: 3 jednoduché zmeny vrátia vašim vlasom zdravie a lesk

Zdroj: TikTok/rachelvalentinehair

Profi kaderníčka sa podelila o tri najlepšie tipy na zlepšenie zdravia vlasov a ženy jej ďakujú, pretože vraj fungujú perfektne! Vyskúšajte ich aj vy, je to úplne jednoduché.

Rachel Valentine, ktorú nájdete na TikToku ako „rachelvalentinehair“ je profesionálna kaderníčka so sídlom v Londýne, ktorá pravidelne zdieľa užitočné beauty tipy a videá. Najnovšie prezradila, čo môžeme zaradiť do bežnej starostlivosti o svoju korunu krásy, aby boli naše vlasy zdravé, lesklé a aby nám nevypadávali, píše The Sun.

Aj správne zvolená vlasová kozmetika dokáže vlasom výrazne pomôcť!

3 tipy na zdravšie vlasy

1. Nepoužívajte klasické gumičky

Rachel vo videu ukázala klasickú gumičku do vlasov a vysvetlila: „Najskôr si vymeňte svoju každodennú gumičku do vlasov a začnite používať niečo jemnejšie, ako napríklad saténovú gumičku alebo stočenú gumičku do vlasov,“ povedala vlasová odborníčka. 

Je dokázané, že práve silno stiahnuté vlasy v cope môžu spôsobiť oslabenie vlasových korienkov a vypadávanie vlasov. 

2. Pridajte viac bielkovín 

Rachel ďalej povedala, že je tiež dôležité urobiť jednoduché zmeny v našej strave a sústrediť sa na konzumáciu väčšieho množstva bielkovín, ktoré citeľne podporia rast a lesk vlasov. 

„Naše vlasy sú doslova vyrobené z bielkovín, takže je naozaj dôležité, aby sme ich prijímali v strave dostatok,“ dodáva odborníčka. 

3. Masáž hlavy 

Rachelinou poslednou radou bolo, aby ste sa každý deň odreagovali a dopriali si masáž hlavy. 

"Robte si masáž hlavy každý deň. Okrem toho, že je to úžasný pocit a uvoľní sa napätie  pokožky na hlave, stimuluje tiež tok krvi, ktorý je veľmi dôležitý, pretože krv prenáša živiny do našich vlasových folikúl a umožňuje im rásť," dodala na záver.

@rachelvalentinehair Easy changes you can make for healthier hair #healthyhairtips #haircareroutine #haircaretips ♬ original sound - Rachel Valentine

Fanúšičky šikovnej vlasovej odborníčky je za tieto jednoduché rady poďakovali a mnohé napísali, že ich praktikujú už niekoľko týždňov a vlasy sa im skutočne zlepšili a prestali vypadávať. Čo poviete, vyskúšate to aj vy?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie