Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Patrila medzi najkrajšie herečky sveta, dnes by ste ju nespoznali: Takto teraz vyzerá Kim Basinger
Zdielať na

Patrila medzi najkrajšie herečky sveta, dnes by ste ju nespoznali: Takto teraz vyzerá Kim Basinger

Zdroj: Profimedia

Blonďavá kráska bola obrovským sexsymbolom osemdesiatych rokov a jej atraktivita fascinovala filmových tvorcov aj milióny fanúšikov z celého sveta. Herečka sa posledné roky vyhýba spoločnosti a žije v ústraní, preto sú jej aktuálne fotografie skôr raritou!

68-ročná Kim Basinger patrila v 80-tych rokoch k najsexi herečkám a jej dokonalé krivky s blond hrivou obdivovali muži aj ženy po celom svete.

Jej veľkú filmovú kariéru odštartovala bondovka Nikdy nehovor nikdy, zažiarila vo filme 9 a ½ týždňa, nasledoval film Mrazivá vášeň, Krásna mimozemšťanka, Batman, Schôdzka naslepo a mnohé ďalšie.

Mnohí si pri jej mene okamžite spomenú najmä na spomínaný erotický thriller 9 a ½ týždňa, kde si zahrala s niekdajším fešákom Mickey Rourkeom. Ten sa vďaka alkoholu, drogám a desiatkam plastík na seba už ani nepodobá. Kim je na tom podstatne lepšie, aj keď so starnutím sa tiež nedokázala zmieriť a podľahla niekoľkým zákrokom, ktoré jej skôr uškodili ako pomohli.

Okrem nápadnej krásy a bohatej kariéry pútala Kim pozornosť aj milostným životom. Za vizážistu Rona Snydera, staršieho o 14 rokov, bola vydatá osem rokov, milovala aj Richarda Gerea, no žiadnemu z jej mužov sa však nedostalo toľko pozornosti ako Alecovi Baldwinovi, s ktorým si začala vzťah počas nakrúcania filmu "The Marrying Man." O dva roky neskôr sa vzali a hoci sa veľmi milovali a mali spolu dcéru Ireland, ich vzťah bol príliš búrlivý a v roku 2002 sa rozviedli.

kim basinger, vyžehlené vrásky

Profimedia

Smutná zostarnutá samotárka

Kim patrila medzi krásky, ktoré sú šarmantné aj v zrelom veku, no napriek tomu sa s pribúdajúci vráskami neskamarátila. V spoločnosti sa poslednýkrát ukázala takmer pred štyrmi rokmi, kde si všetci okamžite všimli jej vyžehlenú tvár bez prirodzenej mimiky.

Basinger sa posledné roky úplne vyhýba spoločenským akciám, naposledy ste ju mohli vidieť v pokračovaní 50 odtieňov sivej, odvtedy žije utiahnutý a samotársky život.

Paparazzi ju naposledy nafotili v Los Angeles, keď sa vybrala v cvičebnom úbore do posilňovne. Pred slnkom sa chránila veľkým slameným klobúkom a slnečnými okuliarmi a len ťažko by ste v nej spoznali niekdajšiu hereckú krásku…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie