Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mirka z Nákupných maniačok prekvapila ďalším zákrokom na svojej tvári: Čo sa jej stalo?
Zdielať na

Mirka z Nákupných maniačok prekvapila ďalším zákrokom na svojej tvári: Čo sa jej stalo?

Zdroj: Instagram/mirislobodnikova

Mirka pred rokmi zahviezdila v šou Nákupné maniačky, no odvtedy prešla radikálnou premenou. Svoj imidž a vzhľad vyšperkovala k dokonalosti a teraz má ďalšiu novinku!

Jej štýl je originálny a práve preto je Mirka inšpiráciou pre mnohé ženy. Krásna blondína sa nikdy netajila tým, že si na svojej tvári dala vylepšiť to, s čí nebola úplne spokojná...

Takto vyzerala Mirka, keď svojím šatníkom očarila aj porotcov v Nákupných maniačkach...

Pri pohľade na Mirkinu krásnu tvár je asi každému jasné, že s takými plnými perami sa nenarodila, ale ich má zväčšené. To však nie je jediná vec, ktorú si na svoje tvári nechala vylepšiť - výplne kyseliny hyalurónovej by ste našli aj v jej lícnych kostiach a brade. Kráska prd pár dňami priznala, že si po dlhých mesiacoch nechala do pier opätovne vpichnúť kyselinu hyalurónovú. Ženy však tentoraz nezaujali jej plné pery, ale pásky, ktorými ich mala prelepené. "Nemám žiadny operačný zákrok za sebou, len som vyskúšala novú metódu prelepovania po aplikácii výplne, ktorá sa potom uloží tam, kde má a nemigruje," vysvetlila Mirka. 

Instagram/mirislobodnikova

​Mirka tak na sebe skúša skrášľovacie novinky, keďže aktuálne študuje, aby už čoskoro mohla sama skrášľovať iné ženy. Išli by ste k nej na nové pery?

@miriebuslobodnik #foryou #foryoupage #mom #forupage ♬ Originalton - ???

Súvisiace články

Najčítanejšie