Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lela Ceterová pred svadbou poriadne prekvapila: Na klinike si dala vymodelovať novú tvár!
Zdielať na

Lela Ceterová pred svadbou poriadne prekvapila: Na klinike si dala vymodelovať novú tvár!

Zdroj: facebook/Lela Vémola

Zo slovenskej krásky sa koncom júla stane vydatí pani a prípravy na sobáš berie naozaj poctivo. Pred oltárom chce byť najkrajšia, a preto sa rozhodla svoju tvár omladiť.

Po búrlivých mesiacoch a rozchodoch zavládla u Lely Ceterovej a Karlosa Vémolu pohoda. Dvojica je stále zamilovaná, vychovávajú spolu dve krásne deti a už čoskoro sa z nich stanú manželia. 

Prípravy na sobáš sú v plnom prúde! Slovenská playmate sa nikdy netajila tým, že si na sebe dala vylepšiť to, čo sa jej nepáčilo. Má väčšie prsia, pery, nové zuby, pleť bez vrások vďaka botoxu a v tvári má aj rôzne výplne. A keďže jej deti dávajú zabrať, Lela sa rozhodla, že si dá svoju tvár "nanovo vymodelovať". "Pred týždňom mi pani doktorka aplikovala prvýkrát niťový lifting APTOS. Dnes ráno som sa u nej opäť zastavila a vymodelovala mi tvár - lícne kosti, sánku, bradu a pery. Tak úžasne sa cítim, že si to neviete ani predstaviť. Prípravy na svadbu teda začínajú vo veľkom štýle. Jednoducho po 2 deťoch, prebdených nociach a zdravotných problémoch moja pleť strácala na elasticite a vytvárali sa bohužiaľ aj hlbšie vrásky, čo mi jednoducho vadilo a necítila som sa dobre. Beriem to tak, že žijeme iba raz a každý sa chce cítiť a vyzerať dobre," priznala Lela. 

Pred rokmi vyzerala aj takto...

Súvisiace články

Najčítanejšie