Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Je slávna a bohatá, no nezvláda starnutie: Z kráľovnej módy je dnes plastiková príšera
Zdielať na

Je slávna a bohatá, no nezvláda starnutie: Z kráľovnej módy je dnes plastiková príšera

Zdroj: Profimedia

Plastické úpravy zovňajšku sú podobné ako tetovania. Začnete jedným zákrokom a o chvíľu zistíte, že treba vylepšiť niečo ďalšie a ďalšie. Svoje vie o tom aj táto celebritná dáma, z ktorej je dnes úplne iný človek.

Ustrážiť tú správnu mieru vylepšovania sa nepodarilo mnohým celebritám a niektoré z nich úplne stratili svoje pôvodné črty. Najsmutnejšie na tom je, že začali s plastikami priskoro a vo veku, keď to ešte naozaj nepotrebovali.

Napáchané škody sa žiaľ už nedajú vrátiť späť a tak si aj tieto známe tváre museli zvyknúť no novú osobu, ktorú vidia každé ráno v zrkadle. Ak by sa vymyslel rebríček tých najhorších premien, na prvých priečkach by sa rozhodne umiestnila aj Donatella Versace.

67-ročnú módnu divu pozná celý svet, mnoho blízkych priateľov má práve medzi hollywoodskou smotánkou, no len málokto si pamätá, ako vlastne vyzerala predtým, ako podľahla skrášľujúcim operáciám.

Ešte pred pár rokmi vyzerala takto...

Profimedia

Donatella síce o svojich vylepšeniach veľa nehovorí, no ak sa jej na to priamo v rozhovoroch opýtali, nikdy sa netajila tým, že sa snaží starnutie čo najviac pribrzdiť a využíva na to všetky možné prostriedky.

Žiaľ, v jej prípade zašla až tak priďaleko, že takmer úplne stratila svoje pôvodné črty a aj keď sa upraví a nalíči, vyzerá ako strašidelná plastiková kreatúra.

Profimedia

Extrémna vychudnutosť, výrazne nalíčené oči, neprirodzene blonďavá hriva, nafúknuté pery, zdeformovaná tvár bez akejkoľvek mimiky a nevzhľadná ovísajúca a zvráskavená koža na tele. Takto dnes ľudia vnímajú slávnu Donatellu Versace.

Z niekdajšej kráľovnej módy je dnes skôr kráľovná nepodarených plastík, na ktorú je naozaj smutný pohľad…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie