Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Trápia vás riedke a spľasnuté vlasy? TENTO super trik im dodá objem za pár sekúnd
Zdielať na

Trápia vás riedke a spľasnuté vlasy? TENTO super trik im dodá objem za pár sekúnd

Zdroj: TikTok/diyhairschool

Vlasová expertka ukázala absolútne jednoduchý a pritom okamžite účinný trik ako si na hlave vyčarovať objemnejší účes. Vyskúšajte si ho aj vy!

Asi každej z nás sa stalo, že sme museli ísť niekam medzi ľudí a nestihli sme si na rýchlo umyť vlasy, však? V takýchto prípadoch vám úplne dokonalo pomôže tento trik!

Aj takýto účes si zvládnete spraviť doma!

Super objem za pár sekúnd

Vlasová odborníčka zdieľa na TikToku ako „diyhairschool“ rôzne vlasové rady a tipy, ktoré predvádza priamo sama na sebe. Tentokrát sa stal virálnym jej trik, ktorý má pomôcť vlasom dodať okamžitý objem.

Vo videu môžete vidieť najskôr jej tenký cop a spľasnuté vlasy, následne v troch krokoch ukáže, ako si z takýchto „nanič“ vlasov vyčarovať nadýchaný a šik účes. 

Vlasy si najskôr od korienkov a následne po celej dĺžke nastriekala suchým šampónom v spreji, vyšúchala ich a zopla do vyššieho copu. Vlasy na vrchu hlavy jemne popoťahovala, aby vyzerali ešte hustejšie a výsledok je neporovnateľne lepší ako predtým, čo poviete?

@diyhairschool Products used linked in my amazon store in bio. #diyhairschool #thinhair #finehair #ponytailhacks ♬ Partition - Beyoncé

Súvisiace články

Najčítanejšie