Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pod nánosom mejkapu skrývala brutálne akné: Jojkárska herečka ukázala, s čím roky bojovala
Zdielať na

Pod nánosom mejkapu skrývala brutálne akné: Jojkárska herečka ukázala, s čím roky bojovala

Zdroj: Instagram

Nie všetko je v skutočnosti aj také pekné, ako sa to javí na sociálnych sieťach. Mnohé krásky, ktoré sa pýšia bezchybnou pleťou, v skutočnosti bojujú s vyrážkami. Len máloktorá to aj verejne prizná…

Aj vďaka rôznym filtrom, ktoré celebrity používajú na sociálnych sieťach sa zdá, že sú dokonalé a netrápia ich žiadne problémy bežných smrteľníkov. To však veľakrát vôbec neplatí. Dôkazom je napríklad Dáša Mamba Šarközyová, ktorá ukázala, s čím dlhé mesiace bojovala. 

“V puberte som mala obrovský problém s akné. Našli mi zlatého stafylokoka na mandliach…mandle išli von a do dvoch dní som mala krásnu, čistú pleť. Tá mi držala potom už viacmenej stále až do roku 2020, kedy sa moje telo zase zbláznilo a pojašili sa mi hormóny.  Výsledok vidíte na fotke vo videu. Bolela ma celá tvár, na tvári som mala doslova “hrudy”, ktoré sa nedali ani zakryť mejkapom. Nič nepomáhalo a ja som bola vďačná za rúška a karanténu…” priznala kráska, ktorú ste mohli vidieť vo viacerých jojkárskych projektoch. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Nezostávalo jej nič iné, len navštáviť lekára a prísť na príčinu, čo spôsobuje akné. Gynekológ nakoniec zistil, že ide o hormonálny problém. Nasadil jej lieky a musela len čakať, kým zaberú a poctivo sa starať o svoju pleť. “Úplne vyliečenie trvalo cca pól/trišťvrte roka. Moja aktuálna pleť nie je samozrejmosť. Je to vydreté. O pleť sa treba starať zvonku, ale aj zvnútra. Ak máte vnútorný problém, treba ho riešiť v prvom rade vnútorne. Samotná kozmetika, bohužiaľ, väčšinou v týchto prípadoch nestačí…” dodala Mamba, ktorá sa aktuálne pýši naozaj dokonalou pleťou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Súvisiace články

Najčítanejšie