Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Za nový chrup zaplatila tisíce eur a ľudia ju vysmiali: Aj kôň má krajšie zuby!
Zdielať na

Za nový chrup zaplatila tisíce eur a ľudia ju vysmiali: Aj kôň má krajšie zuby!

Zdroj: TikTok

Kellie celý život trpela pre to, ako vyzerajú jej zuby. Aj preto sa rozhodla, že si ich dá spraviť. S takýmito reakciami na nový chrup však rozhodne nepočítala. Má to naozaj také zlé?

Kellie nemala to šťastie, aby mala prirodzene pekné zuby. Celý svoj život sa za ne hanbila a už v mladosti vedela, že si ich jedného dňa nechá vylepšiť. 

Ako sa správne starať o zuby, aby pekne vyzerali? Poradí vám odborníčka!

​Keď si našetrila dosť peňazí, jej voľba padla na istú kliniku v Turecku. Práve tu podstúpila zákrok, pri ktorom jej kompletne vymenili chrup. Za nové zuby zaplatila cez 4700 eur a s výsledkom je veľmi spokojná. Konečne sa totiž môže usmievať na svet. Kellie dokonca nabrala odvahu a na sociálnych sieťach ukázala, ako vyzerali jej zuby pred a po. S takýmito reakciami však rozhodne nepočítala. Veľmi veľa ľudí ju totiž vysmialo a odkázali jej, že aj konské zuby vyzerajú lepšie ako tie jej. "Ja som šťastná s tým, ako vyzerajú. Zaplatila som si za ne a nikto mi nemá do toho čo hovoriť," reagovala bruneta na negatívne komentáre. 

@kellie_2323 #turkeyteeth #teethtransformation #crowns #turkeyteeth✅ #teethdone #teethcrowns #perfectsmile #happy #teethtok #UARushChallenge ♬ STAN ARIANA GRANDE - Veloarjana
@kellie_2323 Reply to @shelby9654 ♬ original sound - Kellie

Súvisiace články

Najčítanejšie