Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tento účes je hitom sociálnych sietí: S jednoduchým návodom ho zvládnete za pár minút
Zdielať na

Tento účes je hitom sociálnych sietí: S jednoduchým návodom ho zvládnete za pár minút

Zdroj: TikTok/brylkaproject

Vlasový tutoriál má na TikToku už viac ako 2-milióny lajkov a ženy ho skúšajú ako divé. Vyzerá fantasticky, hodí sa na bežnú aj slávnostnú príležitosť a hotový ho máte raz dva!

Čaká vás nejaká oslava, párty, alebo sa chystáte ako hosť na svadbu? Určite oceníte tip na účes, ktorý vyzerá senzačne a zvládnete ho doslova za chvíľku aj bez pomoci kaderníčky!

Ak máte dlhé či polodlhé vlasy, je tento účes vhodný práve pre vás. Nezáleží pritom či máte vlasy rovné, alebo vlnité, dobre bude vyzerať úplne na každom type vlasov. Všetko, čo budete potrebovať, sú dve obyčajné gumičky do vlasov. 

Dobre prečesané vlasy si rozdeľte a urobte si z vrchnej časti falošný cop. Gumičku potom potiahnite nižšie, urobte otvor a chvost cez neho pretiahnite. Podobne budete pokračovať aj so spodnou časťou, výsledok je naozaj fantastický. 

Pozrite si presný postup vo videu a dajte nám vedieť, či sa vám to podarilo!

@brylkaproject Wedding guests hairstyle ✨#hairtutorial #hairstyles #summerhair #hairtutorials #hairinspiration #hairstylist #hairtok #hairstylist #hairhacks ♬ ...Ready For It? - Taylor Swift

Súvisiace články

Najčítanejšie