Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tvorcovia seriálu zažili šok: Herečku museli nahradiť, keďže sa po plastikách na seba takmer nepodobala!
Zdielať na

Tvorcovia seriálu zažili šok: Herečku museli nahradiť, keďže sa po plastikách na seba takmer nepodobala!

Zdroj: Profimedia

Tvorcovia sa počas príprav niektorých seriálov stretnú s naozaj neobvyklými situáciami. Jednou bola aj radikálna premena vizáže istej herečky, ktorú si vybrali.

Mnohé zrelšie herečky sa v rozhovoroch vyjadrili, že od tvorcov je na nich veľakrát vyvíjaný tlak, aby boli štíhle a vyzerali mlado. To je však pribúdajúcim vekom čoraz ťažšie. Aj preto mnohé z nich siahnu po rôznych omladzujúcich zákrokoch. A neraz sa stane, že “omladenie” nedopadne úplne tak, ako si dotyčná priala. 

Aj topmodelka Michaela Kocianová sa občas nechá vylepšiť...

​To je aj prípad istej herečky, s ktorou si mala v seriáli zahrať Hana Gregorová z jojkárskeho hitu Hranica. “Bohužiaľ, som zažila, že v jednom seriáli preobsadili herečku, pretože prišla a bola úplne iná ako na kastingu. Mimika žiadna…” priznala Gregorová v rozhovore pre iDnes.cz. O koho presne ide však už nechcela povedať…

​Samotnej Gregorovej rôzne omladzovacie zákroky nevadia… Hoci sa už veľakrát popísalo, že podstúpila rôzne vylepšenia, nie je to úplná pravda. “Myslím si, že mne vrásky nevadia. Veď viem, aká som stará. Vôbec to neskrývam. Keď niekomu úpravy robia dobre, prečo nie… Už roky si hovorím, že by som sa pokojne nechala vyžehliť. Po prvé sa však toho bojím. Po druhé si hovorím: Na čo by som to robila? Občiansky mi aj tak nikto nevymení. Tam je môj rok narodenia aj tak napísaný, takže je to vlastne zbytočné,” dodala herečka. Dali by ste si na sebe niečo vylepšiť? 

Hranica - Hana Gregorová

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie