Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
4 účesy, z ktorých vám vypadávajú vlasy: Nosíte jeden z nich?
Zdielať na

4 účesy, z ktorých vám vypadávajú vlasy: Nosíte jeden z nich?

Zdroj: Profimedia

Ak máte dlhšie vlasy, zrejme ste už na svojej hlave vyskúšali rôzne účesy. Vedeli ste však, že niektoré obľúbené môžu spôsobiť, že vám z nich postupne vypadajú vlasy?

Ak sa chcete čo najdlhšie pýšiť krásnymi a dlhými vlasmi, zrejme by ste na niektoré účesy mali zabudnúť alebo ich nosiť len výnimočne. Prečo? 

Ako si viete aj dom vyrobiť super účes? Takto jednoducho!

Uznávaná lekárka Lily Talakoub ukázala, ktoré populárne účesy spôsobujú ženám, že im ich vlasy postupne vypadajú! Ide o drdol, vysoký vrkoč, zapletané copíky a príčesky. Ak sa totiž spomínané úpravy koruny krásy nosia každý deň a sú veľmi tesne stiahnuté, jednotlivé vlasy poškodzujú. 

@drlilyt If worn too tight these hairstyles can cause traction alopecia! #skin #dermatologist #hairstyle #hairloss #skincare #haircare ♬ American boy x last Friday night by Altegomusic - ALTÉGO

Práve preto by ste tieto účesy a úpravy vlasov mali nosiť len ojedinele a rozhodne sa nehodia na každý deň. Podľa spomínanej odborníčky, aj dobre urobené príčesky oslabujú vlasové korienky, ktoré majú za následok vypadávanie...

Súvisiace články

Najčítanejšie