Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Táto kráska spôsobila ošiaľ na sociálnych sieťach: WAU, pozrite sa na jej vlasy!
Zdielať na

Táto kráska spôsobila ošiaľ na sociálnych sieťach: WAU, pozrite sa na jej vlasy!

Zdroj: Instagram/The Aussie Rapunzel

Hovorí si „Austrálska Rapunzel“ a keď uvidíte jej vlasy, pochopíte, prečo. Atraktívna kráska prezradila triky na dosiahnutie nádherných a zdravých a teraz si ich môžete vyskúšať aj vy!

23-ročná žena z austrálskeho Sydney sa stala senzáciou na sociálnych sieťach vďaka svojim prekrásnym dlhým vlasom, píše Daily Star. Má viac ako milión fanúšikov, ktorí ju prirovnávajú k princeznej a oceňujú, že sa s nimi delí o svoje osvedčené tipy pri starostlivosti o svoju dokonalú hrivu.

Austrálčanka prezradila, že si vlasy začala pestovať približne pred piatimi rokmi, kedy jej siahali takmer po pás. Dnes merajú vyše 120 centimetrov a plánuje si ich nechať ešte o kúsok dlhšie. 

Mladá žena, ktorú ľudia bežne oslovujú Rapunzel prezradila, že odkedy pravidelne dodržiava dôkladnú starostlivosť a niekoľko osvedčených trikov, jej vlasy nielen rýchlejšie rastú, ale sú tiež oveľa zdravšie. 

Mnoho ľudí si myslí, že si vlasy vôbec nestrihá, nie je to však pravda. Prezradila, že si necháva podstrihnúť končeky každé štyri mesiace. Čo sa týka starostlivosti, potrpí si na kvalitné kefy a hrebene, ktorými si vlasy češe ráno aj večer, aby boli hladké a neuzlili sa.

Na končeky vlasov si pravidelne nanáša arganový olej, o ktorom je známe, že dodáva vlasom vlhkosť, chráni ich pred poškodením a vypadávaním. 

Na noc si vlasy pletie do voľného vrkoča a aby boli dôkladne chránené, používa na hlavu hodvábnu čiapku, čím ich ochráni pred lámaním a poškodením. 

Ak chcete podporiť rast vlasov, dlhovláska odporúča oplachy rozmarínovým vývarom a tiež masáže vlasovej pokožky, ktoré dokážu podľa nej hotové divy. 

Austrálčanka sa snaží nepoužívať fén ani žehličku či kulmu na vlasy a po umytí si ich necháva vždy voľne vyschnúť, čo v jej prípade trvá aj štyri hodiny, výsledok však stojí za to, čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie