Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bývalá misska šokuje: Na kliniku som prišla ako krásna žena, domov som odišla ako zohavené monštrum!
Zdielať na

Bývalá misska šokuje: Na kliniku som prišla ako krásna žena, domov som odišla ako zohavené monštrum!

Zdroj: Profimedia.sk

Yulia chcela len o pár rokov omladnúť. Preto sa rozhodla, že podstúpi hneď niekoľko vylepšení v tvári. Zákroky však nedopadli tak, ako si to predstavovala.

43-ročná Yulia je prirodzené pekná žena, ktorá  pred pár rokmi bojovala aj o korunku krásy. Aj na jej tvári sa však pomaličky podpísal vek, preto sa rozhodla, že si pomôže a omladne...

Na istej vychytenej klinike krásy podstúpila hneď niekoľko zákrokov - facelift, operáciu spadnutých viečok a liposukciu. Zákroky ju vyšli na niekoľko tisíc eur, no krátko po nich blondína vedela, že niečo nie je v poriadku. Jej tvár veľmi opuchla. Yulia nevedela zatvoriť svoje oči, pohnúť ústami ani sa usmiať. "Prišla som k nim s peknou zdravou tvárou a chcela som len zjemniť známky starnutia. Pripravili ma však o zdravie," posťažovala sa pre britský DailyMail.co.uk nešťastná žena. Hoci absolvovala už niekoľko zákrokov, ktoré by mali napraviť jej vzhľad, už nikdy nebude vyzerať tak ako kedysi. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Latino TMZ (@tmz.latino)

Takto kedysi vyzerala

Profimedia.sk

​Yulia lekárov, ktorí majú na svedomí jej zohavenú tvár, zažalovala a dúfa, že na súde uspeje. Tí sa však bránia tým, že za všetko môže jej genetická porucha, o ktorej nevedeli a tá spôsobila zohavenie tváre. 

Súvisiace články

Najčítanejšie