Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Keď uvidela svoj svadobný účes, vybuchla od smiechu: Takto sa nemôžem vydávať!
Zdielať na

Keď uvidela svoj svadobný účes, vybuchla od smiechu: Takto sa nemôžem vydávať!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Video budúcej nevesty sa stalo hitom internetu a to kvôli stylingu, ktorý jej kaderníčka skúšala na jej veľký deň. No povedzte, išli by ste takto pred oltár?

Každá žena chce na svojej svadbe vyzerať čo najlepšie a preto je bežné, že si budúce nevesty účes aj líčenie skúšajú vopred, aby sa ubezpečili, že bude výsledok čo najdokonalejší.

Aj táto budúca nevesta prišla ku kaderníčke na skúšku svadobného účesu, no keď sa uvidela v zrkadle, takmer pukla od smiechu. Uvedomila si, že s takto učesanými vlasmi sa veľmi podobá na princeznú Fionu zo Shreka, píše Daily Star.  

"Práve som si uvedomila, že v mojom svadobnom účese vyzerám úplne ako Fiona,“ napísala na sociálnu sieť a ľudia jej museli dať za pravdu.

TikTok/fruitgummysnack

„Je to roztomilé, ale naozaj vyzeráš úplne ako Fiona. Keď si to sama o sebe povedala, nedá sa to nevidieť!“ napísala jej jedna žena v komentári. 

„Si krásna, ale ak nie si spokojná, je šťastie, že si si to všimla včas a ešte to stihnete zmeniť!“ napísala jej ďalšia. 

Video nazbieralo od zverejnenia už viac ako 2-milióny videní a ľudia jej ďakujú, že ich tak výborne pobavila. Vidíte tam podobu s rozprávkovou Fionou aj vy?

Profimedia/TikTok

@fruitgummysnack #greenscreen ♬ All Star - Smash Mouth

Súvisiace články

Najčítanejšie