Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kráska odhalila fintu, s ktorou zbalí každého muža: Keď zistia pravdu, ihneď utečú!
Zdielať na

Kráska odhalila fintu, s ktorou zbalí každého muža: Keď zistia pravdu, ihneď utečú!

Zdroj: TikTok/na0mitayl0r16

Mladá žena ukázala, aký trik používa na oklamanie potenciálnych partnerov a ľudia zostali v totálnom šoku. Jedno malé vylepšenie a taký neskutočný rozdiel! Pozrite sa na to!

Takmer každá žena sa aspoň mierne vylepšuje, špeciálne ak sa chystá na nejaké rande či dôležité stretnutie. Pomáhame si mejkapom, šminkami a rovnako sa snažíme upraviť si aj vlasy, aby sme vyzerali čo najlepšie. Táto žena však ohromila ľudí na TikToku videom, ktoré ukazuje, že si k lepšiemu vzhľadu pomáha aj trochu inak.

Plačková pre Topstar priznala, koľko si dokáže zarobiť na Instagrame!

Niektoré ženy sa snažia zakryť pupienky či kruhy pod očami mejkapom či šediny farbou na vlasy, problémom Naomi je ale extrémne vysoké čelo, ktoré jej uberá na sebavedomí, píše The Sun. 

Krásna influencerka Naomi Taylor však našla dokonalý spôsob, ako pomocou falošnej ofiny úplne zmeniť svoj výzor a premena je to naozaj neuveriteľná. Keď sa takto upravená vyberie na rande, väčšinou sú z nej muži očarení, keďže ofina jej dodáva sexepíl. Ak sa však odhodlá a ukáže im, ako vyzerá v skutočnosti, sú väčšinou vyľakaní. 

Video získalo státisíce videní a priestor pod ním sa začal zapĺňať komentármi šokovaných fanúšikov, no mnohé ženy sa priznali, že majú rovnaký problém a pýtali sa jej, kde takúto falošnú ofinu zohnala.

TikTok/na0mitayl0r16

​Niektorí jej navrhli, že by si mohla podobným spôsobom ostrihať vlastné vlasy, ale Naomi odpovedala, že sa k tomu zatiaľ neodhodlala a navyše týmto spôsobom ušetrí za kaderníka, keďže ofinu treba pravidelne udržiavať. 

Pozrite sa, ako vyzerá, keď si dá falošnú ofinu dole, obrovská zmena, však?

@na0mitayl0r16

Catfish 101: trust me, im the master

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY - Remix - Amaarae & Kali Uchis

Súvisiace články

Najčítanejšie