Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Odlíčila sa a ženy neverili, čo uvideli: TOTO vám dokonalé krásky z Instagramu neukážu!
Zdielať na

Odlíčila sa a ženy neverili, čo uvideli: TOTO vám dokonalé krásky z Instagramu neukážu!

Zdroj: Instagram

Aj vy si pri pohľade na bezchybnú pleť krások zo sociálnych sietí povzdychnete, že by ste chceli rovnako dokonalú pokožku? Nie je všetko úplne také pekné, ako sa na prvý pohľad zdá...

Dôkazom sú práve fotky mladej influencerky, ktoré ukazujú surovú pravdu. Maia celé roky bojuje so silným akné, pre ktoré si už čo-to v živote vytrpela. Práve pre svoju tvár posiatu hnisavými vyrážkami sa jej spolužiaci vždy vysmievali a šikanovali ju.

Kedy s vyrážkami vyhľadať lekára? Poradí vám odborník...

​Po tom, ako Maia objavila, že si vyrážky dokáže prekryť mejkapom, nosila ho úplne všade. Ešte ani pred vlastnými rodičmi nechcela ukázať svoju skutočnú pleť. Celé roky trpela a jej sebavedomie veľmi utrpelo. Potom sa v nej niečo zlomilo a povedala si, že sa prestane skrývať. Na instagrame si vytvorila profil, kde ženám, ktorých trápi akné, ukazuje, že v tom nie sú samy. "Sociálne siete neodrážajú pravdu. Je to len akási ukážka toho najlepšieho, čo človek v živote zažil. Nie každý je neustále šťastný a nie každý mal vždy super deň. Nie je pravda, že sa každý len zabáva a ráno sa budí dokonale upravený ako nejaká supermodelka," zdôrazňuje Maia. 27-ročná žena chce svojimi fotkami ukázať, že to, na čo sa mnohé ženy na sociálnych sieťach pozerajú, nie je pravdivé. 

Súvisiace články

Najčítanejšie