Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
V detstve sa jej posmievali za výzor, teraz vyhrala súťaž krásy: Wau, tá sa ale zmenila!
Zdielať na

V detstve sa jej posmievali za výzor, teraz vyhrala súťaž krásy: Wau, tá sa ale zmenila!

Zdroj: Profimedia

Kedysi šikanovaná žena si dnes konečne užíva život po akom vždy túžila a jej bývalí spolužiaci by ju už asi nespoznali.

Britka Jessica Gagen (26) bola celú základnú školu presvedčená, že je veľmi škaredá. Má totiž prirodzene ryšavé vlasy, za ktoré sa jej všetci iba posmievali, rovnako tak za zuby, ktoré mala krivé a veľké.

„Nútili ma jesť obed na toaletách, do vlasov mi zamotávali rôzne predmety, hádzali po mne odpadky, raz ma dokonca popálili a neustále ma urážali,“ spomína na ťažké časy, na ktoré by síce najradšej zabudla, ale hovorí o tom, aby sa šikanovanie na školách netolerovalo.

Profimedia

Keď bola Jessica staršia, uvedomila si, že sa vôbec nemá za čo hanbiť a začala byť hrdá na to, že je iná a jedinečná. Práve jej výnimočný vzhľad jej priniesol aj víťazstvo v súťaži krásy a teraz verí, že sa stane prvou ryšavkou, ktorá bude reprezentovať Anglicko na Miss World, píše denník Mirror.

„Zastávam názor, že zlé veci by sa mali ponechať minulosti. Pri šikane je to však iné. Malo by sa o nej hovoriť a robiť všetko preto, aby deti v zraniteľnom veku nemuseli také niečo zažívať. Ako ryšavka som zažívala hotové peklo a nikomu inému niečo také neprajem,“ vysvetlila Jessica, ktorá verejne podporuje všetky ryšavky a dúfa, že svojím príbehom pomôže aspoň jednému dievčaťu alebo žene, ktorá zažíva niečo podobné.

Súvisiace články

Najčítanejšie