Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Video s jej premenou trhá rekordy na internete: Čože? Veď vyzerá ako úplne iná osoba!
Zdielať na

Video s jej premenou trhá rekordy na internete: Čože? Veď vyzerá ako úplne iná osoba!

Zdroj: TikTok/sparklemouth

Z nevzhľadnej ženy, ktorej dokonca chýbajú zuby aj obočie, sa vďaka šminkám a šikovným rukám stane atraktívna kráska. Je toto vôbec možné?

Mejkap dokáže hotové divy, no v niektorých prípadoch dokáže ženy zmeniť doslova na nepoznanie a tu je jeden z dôkazov!

Odborníčka nám vysvetlila, na čo by sme pri používaní mejkapu nemali zabúdať! ​

Alyssa Segrist zdieľala na TikToku video so svojou premenou a mnohým ľuďom pri výsledku takmer padla sánka. Wau, tak tomu sa povie zmena ako hrom! 

Alyssa, ktorá si vďaka virálnemu videu získala tisíce ďalších fanúšikov sa odvážila ukázať pred celým svetom nielen úplne bez mejkapu, ale dokonca aj bez chrupu, keďže nosí umelé zuby.

TikTok/sparklemouth

Vo videu môžete sledovať, ako sa jej úplne nevýrazná a neatraktívna tvár totálne zmení a vo finále sa už usmieva úplne nová žena, ktorú by isto pozval na rande nejeden muž. Až je ťažké uveriť, že je to tá istá osoba, však? 

TikTok/sparklemouth

​Mladá žena po veľkom úspechu začala svoje videá pridávať pravidelne a verí, že tým zdvihne sebavedomie aj iným ženám. Ani príťažlivé celebritné krásky nevyzerajú v súkromí tak, ako sa prezentujú na sociálnych sieťach. U mnohých je to rovnako len dokonalé čarovanie s mejkapom, prípadne s filtrami a photoshopom.

@sparklemouth Milkshake brings all the boys to the yard #transition #makeup #beauty #naturalbeauty #TheAdamProject ♬ Milkshake Showmusik Dance Mix - Showmusik Sounds

Súvisiace články

Najčítanejšie