Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tešila sa na nový účes, odišla so slzami v očiach: Ako jej TO mohla kaderníčka spraviť?
Zdielať na

Tešila sa na nový účes, odišla so slzami v očiach: Ako jej TO mohla kaderníčka spraviť?

Zdroj: TikTok/logkyakahengeee

Aj keby ju ostrihalo malé dieťa, pravdepodobne by to dopadlo lepšie. Pozrite sa na tú vlasovú katastrofu!

Hovorí sa, že ak sa chce žena cítiť krajšie a spokojnejšie, stačí, ak zájde ku kaderníčke a nechá si spraviť nový účes. Presne toto chcela aj istá Američanka menom Madiha, no ani vo sne ju nenapadlo, že bude odchádzať v takomto príšernom stave!

Nádherný účes si môžete s trochou šikovnosti vyčarovať aj doma!

Madiha mala na kaderníčku naozaj jasné a vlastne úplne jednoduché zadanie. Túžila po hladkom elegantnom účese, ktorému sa hovorí dlhý bob, alebo inak lob. Na inšpiráciu jej dokonca ukázala obrázok, ktorý presne spĺňal jej predstavu, píše The Sun. 

Keď sa vo finále uvidela v zrkadle, neverila vlastným očiam. Jej vlasy vyzerali akoby ich niekto vysekal záhradnými nožnicami, namiesto jednej rovnej dĺžky mali niekoľko nesúmerných vrstiev. Bola to jednoducho hotová katastrofa! 

Mediha sa priznala, že sa nezmohla ani na slovo, bolo jej do plaču a túžila sa ihneď schovať pred celým svetom. Našťastie, ako neskôr informovala svojich fanúšikov, našla sa dobrá duša, ktorá jej túto hrôzu opravila, aj keď vlasy má nakoniec kratšie, ako pôvodne chcela. 

Čo by ste na jej mieste urobili vy? Zaplatili by ste za takýto účes?

@logkyakahengeee #greenscreen i want to hide from the world ?? #fyp #foryou #haircut #hairstylist #cryingintheclub #embarassed #viral #elfitup #xyzbca #help ♬ original sound - Kneely_Knight

Súvisiace články

Najčítanejšie