Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nový nos môžete mať aj bez plastiky: Kristína si ten svoj nevie vynachváliť!
Zdielať na

Nový nos môžete mať aj bez plastiky: Kristína si ten svoj nevie vynachváliť!

Zdroj: instagram/kristina_kormuthova

Ak vás trápi, že váš nos nie je úplne rovný, je tu veľmi jednoduchý a takmer nebolestivý spôsob, ako ho narovnať. Bývalá misska Kristína Kormúthová ho vyskúšala na vlastnej koži a ľutuje jediné - že to neurobila skôr!

Asi každá žena má na sebe časť tela, s ktorou nie je spokojná. Niekomu vadia odstávajúce uši, malé pery alebo naopak krivý nos. A práve táto časť tváre už roky robila vrásky na čele Kristíne Kormúthovej. 

Pred mesiacom si však na jednej z bratislavských kliník nechala do nosa vpichnúť kyselinu hyalurónovú. A práve takýto jednoduchý zákrok spôsobil to, že sa zbavila hrboľčeka, ktorý jej prekážal. “Celý život som s tým mala problém, no operácia nosa bola pre mňa nepredstaviteľná,” priznala po zákroku tmavovláska. Po štyroch týždňoch prišla ešte na jemnú korekciu a dnes sa teší z krásneho nosa. “Ten nos mi zmenil život,” priznáva bez okolkov bývala finalistka súťaže krásy. Aktuálne už dokonca nemá problém odfotiť sa zboku, čo doteraz vôbec nerobila. Výsledok je naozaj perfektný!

Súvisiace články

Najčítanejšie