Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Účet za nové vlasy sa jej vyšplhal cez 1700 eur: TOTO by na svojej hlave nechcela mať žiadna žena!
Zdielať na

Účet za nové vlasy sa jej vyšplhal cez 1700 eur: TOTO by na svojej hlave nechcela mať žiadna žena!

Zdroj: tik tok

Niektoré ženy sú za nový účes ochotné dať naozaj vysokú sumu, pritom výsledok nemusí byť vôbec taký, ako očakávali. Campbell je toho príkladom.

Campbell dlhé roky nosila na svojej hlave stále populárny bob. Hoci sa snažila nechať si narásť dlhé vlasy, nedarilo sa jej. Aj preto si povedala, že zainvestuje do príčeskov. 

Trendy účes si viete jednoducho vyrobiť aj doma. Ako? Inšpirujte sa!

​Našla si salón, v ktorom jej objednali príčesky a o pár dní neskôr si ich prišla dať nadpojiť do svojich prirodzených vlasov. Návšteva salóna však nedopadla tak, ako si to predstavovala! Campbell má totiž čierne vlasy a príčesky bolo blonďavé. Hoci sa ju v salóne snažili presvedčiť, že to bude dobre vyzerať, nebola o tom vôbec presvedčená. A výsledok? Hotová vlasová nočná mora! Príčesky sa k jej prirodzeným vlasom vôbec nehodili a celý účes vyzeral hrozne…

@thecmpblllibrary God I hope this lands on the right side of tiktok #OutlanderChallenge #bitok #queertiktok #hairfails #bigirlsoftiktok ♬ feel something - bea miller - valen?

Campbell sa po troch týždňoch rozhodla, že si príčesky, ktoré ju mimochodom stáli cez 1700 eur, dá odstrániť. Po tomto nevydarenom pokuse vsadila na nový účes, ale tentoraz sa nechala ostrihať. Hlavu jej tak zdobí krátky trendy strih a blond farba jej tiež pristane. 

@thecmpblllibrary Journey of a bad bitch #EasyWithAdobeExpress #featureme #bitok? #kentuckycheck #indianacheck #fyp ♬ As It Was - Harry Styles

Súvisiace články

Najčítanejšie