Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Seriálová Kelly z Beverly Hills oslávila 50-tku: Fíha, prekvapí vás, ako teraz vyzerá!
Zdielať na

Seriálová Kelly z Beverly Hills oslávila 50-tku: Fíha, prekvapí vás, ako teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Obľúbená herečka, ktorú preslávil práve legendárny seriál z 90-tych rokov oslávila už päťdesiatku, no rozhodne na to nevyzerá!

Hoci Jennie Garth (50) hrala v mnohých filmoch a seriáloch, všetci si ju dodnes spájajú s úspešným seriálom Beverly Hills 90210, kde si zahrala jednu z hlavných postáv - Kelly Taylor.

Príťažlivá blondínka má už päťdesiatku na krku, no vyzerá stále skvelo. Aj o nej sa však hovorí, že si k mladistvému vzhľadu už musí dopomáhať, no podľa aktuálnych záberov sa zdá, že to robí len jemne a s mierou. 

Jennie Garth sa po fenomenálnom úspechu v Beverly Hills objavovala skôr v seriálových úlohách, ale sem tam sa objavila aj vo filme, naposledy napríklad v romantickom filme A Kindhearted Christmas (2021) alebo v  dráme Your Family or Your Life (2019).

Takto si ju môžete pamätať ako seriálovú Kelly Taylor.

Herečka mala aj vlastnú reality show The Jennie Garth Project, kde divákom ukázala rekonštrukciu svojho domu v Kalifornii, úspechy žne aj v relácii o varení a pečení.

V súkromí to nemala úplne ideálne, za sebou má dve nevydarené manželstvá a v treťom zažila tiež turbulentné obdobia a krízy, nakoniec to však ustáli. Najväčšiu radosť jej robia tri krásne dcéry, na ktoré je nesmierne hrdá. 

Jennie bojovala v minulosti s rôznymi závislosťami, istý čas aj viditeľne pribrala a pôsobila zanedbane, no potom sa zase nakopla, začala na sebe pracovať a aj ako čerstvá päťdesiatnička vyzerá naozaj fantasticky, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie ? (@jenniegarth)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie? (@jenniegarth_italianfanpage)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Serienbuddy (@serienbuddy)

Súvisiace články

Najčítanejšie