Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ukázala, aké mihalnice robí svojim klientkám, ľuďom takmer oči vypadli: TOTO sa niekomu páči?
Zdielať na

Ukázala, aké mihalnice robí svojim klientkám, ľuďom takmer oči vypadli: TOTO sa niekomu páči?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Táto Američanka sa “preslávila” nezvyčajnými umelými riasami, pre ktoré ju zákazníčky vyhľadávajú. Kým niektoré sú z tohto hitu nadšené, iné doslova vydesil. Čo na ne hovoríte vy?

Beauty odborníčka Lexis z amerického Marylandu spôsobila doslova ošiaľ na sociálnych sieťach, keď predviedla nezvyčajné veľké, husté a vlnité mihalnice, ktoré nalepuje svojim klientkám, informuje The Sun.

Ako dosiahnuť bezchybné líčenie, ktoré vydrží?

Šialený mihalnicový trend​

Video má takmer milión videní a väčšina ľudí je z výsledku absolútne zhrozená. Ženy majú mihalnice také obrovské, že im zakrývajú celé viečko a siahajú miestami až po obočie. 

Mnohí ľudia sa vyjadrili, že ich riasy im pripomínajú odporného chlpatého pavúka a obávajú sa, že im dokonca môžu zhoršiť videnie a možno kvôli nim prídu aj o vlastné riasy pod nimi.  

TikTok/ohthats.lexiss

Lexis si uvedomuje, že tento štýl nie je pre každú ženu, no na druhú stranu sa obhajuje a tvrdí, že to robí preto, lebo jej klientky si to žiadajú a neváhajú za ne zaplatiť takmer 100 eur.

Uff, viete si predstaviť, že by ste takto chodili medzi ľuďmi?

@ohthats.lexiss #fyp #lashes ♬ Free Mind - Tems
@ohthats.lexiss WHO’S NEXT ON THE MEGA TRAIN❤️‍? Located:D(M)V ? IG:@Leblinx.co #fyp #dmvlashes #lashes #atllashtech #hustonlashtech #viral #SmellLikeIrishSpring ♬ original sound - FOR FUN

Súvisiace články

Najčítanejšie