Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Po tom, ako si pery nechala napichať, zažila šok: Ústa jej giganticky napuchli cez polovicu tváre
Zdielať na

Po tom, ako si pery nechala napichať, zažila šok: Ústa jej giganticky napuchli cez polovicu tváre

Zdroj: tik tok

Ak túžite po plnších perách, no príroda vám ich nenadeli, zrejme uvažujete nad tým, že si ich dáte vyplniť. Kailee neváhala a urobila to, no po hodine svoje rozhodnutie trpko oľutovala.

23-ročná mladá žena chcela mať plnšie pery. Tie prirodzené sa jej totiž zdali byť príliš úzke a k jej tvári sa nehodili. "Vždy som mala tenké pery a keď som sa smiala, tak ich takmer vôbec nebolo vidieť," priznala pre britský The Sun Kailee. Navštívila preto overený salón, kde si do úst nechala vpichnúť 1 mililiter výplne. Po hodine však zažila to, s čím rozhodne nepočítala. 

Videli ste už pekne vytetované pery? Pozrite sa, ako sa šikovné tatérky s nimi vedia vyhrať!

​Ústa jej extrémne opuchli a keď sa opuch snažila zmierniť ľadovými obkladmi, pohoršilo sa jej! Pery jej ešte viac opuchli. Celé dva dni nemohla rozprávať, poriadne jesť a piť, pretože ju ústa nesmierne boleli. 

@yuuuuuuuuuuuuuurt Lip filler check ?#AmazonMusicJingleBellTok #lipfiller ♬ original sound - user1753898839744

Kailee dokonca vyhľadala aj doktora, ktorý jej predpísal masť, ktorou si pery týždeň natierala. Opuch jej našťastie po troch dňoch ustúpil a výsledok ju príjemne prekvapil. "Bojím sa myšlienky, že by som si ich ešte raz mala dať urobiť, ale na druhej strane sa mi páči, ako teraz vyzerajú. Uvidíme..." dodala žena. 

@yuuuuuuuuuuuuuurt Lip filler check #fyp ♬ original sound - user1753898839744

Súvisiace články

Najčítanejšie