Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Carmen Geiss už zákroky na tvári nezaprie: Na tejto FOTO pripomína mačaciu ženu!
Zdielať na

Carmen Geiss už zákroky na tvári nezaprie: Na tejto FOTO pripomína mačaciu ženu!

Zdroj: Instagram/carmengeiss_1965

Fanúšikovia si ihneď všimli, že na najnovších záberoch vyzerá inak a okazujú jej, aby to s aplikáciou botoxu nepreháňala, lebo sa pomaly začína podobať na známu plastikovú kreatúru!

Sledujete obľúbenú reality šou Geissenovci – Ťažký život milionárov? Nenechajte si ujsť ďalšie časti v utorok a v stredu o 21:40 na JOJke!

Svojská nemecká milionárka má už 56 rokov, no stále sa snaží robiť všetko preto, aby spomalila starnutie a tvorbu vrások. Hoci v minulosti žiadne zákroky okrem zväčšenia poprsia a plastiky nosa nepriznala a bola aj proti botoxu, teraz je viac než jasné, že jej tvár má za sebou rôznych zákrokov či procedúr už niekoľko.

Geissenovci svoje oblasti podnikania stále rozširujú a nedávno predstavili ďalšiu novinku – svoju prvú kuchársku knihu s najobľúbenejšími receptami. Ľudia si však vo videu okrem samotnej knihy všimli hlavne vzhľad Carmen, konkrétne najmä jej oči, ktoré pri úsmeve pôsobili úplne neprirodzene a natiahnuto. 

Instagram/carmengeiss_1965

Niektorí si neodpustili komentáre, že sa pomaly začína podobať na slávnu „mačaciu ženu“ Jocelyn Wildenstein (82). Tá sa preslávila práve nadmernými kozmetickými operáciami, ktoré ju zmenili na plastikovú kreatúru. Nuž, možno by si mala povedať dosť, kým ešte nie je neskoro, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss ? (@carmengeiss_1965)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Geiss (@robertgeiss_1964)

Súvisiace články

Najčítanejšie