Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Keď sa namaľuje, muži sú z nej úplne hotoví: Viete si to vôbec predstaviť?
Zdielať na
Krása a vlasy

Keď sa namaľuje, muži sú z nej úplne hotoví: Viete si to vôbec predstaviť?

Zdroj: TikTok

Niektoré ženy dokážu s mejkapom naozaj čarovať a táto jedna rozhodne patrí k tým najlepším. To, ako sa dokáže premeniť, je až neuveriteľné.

Z Jordyn je na tiktoku už hotová hviezda. S líčidlami totiž dokáže robiť neuveriteľné veci a behom pár hodín sa premení na sexi kosť. Neveríte? Pozrite sa!

S akým líčením by ste mohli túto jar zažiariť? Inšpirujte sa!

​Kráľovná premien sama o sebe povedala, že práve pre také typy ako je ona, by mali muži pozývať ženy na prvé rande do bazéna, aby videli, ako vyzerajú nenamaľované. Jordyn sa netají tým, že vizážistika ju vždy zaujímala a fascinovala. V minulosti absolvovala kurz líčenia, no všetko, čo teraz vie, sa naučila najmä z youtube videí. 

@jordynlyne

Pt 2

♬ Milkshake Showmusik Dance Mix - Showmusik Sounds
@jordynlyne

Every weekend type thing lol

♬ 079 RainRadio - liv.greenhalgh

Jordyn dokonca verejne priznala, že pred rokmi prešla radikálnou premenou - z muža sa stala žena. Dnes sa naplno venuje práve svojim premenám, ktoré prezentuje na sociálnych sieťach. Hoci väčšina ľudí jej fandí, nájdu sa aj neprajníci, ktorí ju kritizujú a osočujú. “Ukázať sa na sociálnych sieťach bez mejkapu, môže byť naozaj strašidelné. Ja však milujem to, ako sa vďaka líčidlám dokážem premeniť na niekoho úplne iného,” priznala v jednom z mnohých videí. A ide jej to naozaj perfektne!

@jordynlyne

Snip snip, lil tutorial

♬ sad love song - awfultune
@jordynlyne

Who wants the results

♬ original sound - Jordyn Lyne

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie