Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezda jojkárskych šou Simona Butinová radí ostatným ženám: Vie, ako aj dvojnásobná matka môže dobre vyzerať!
Zdielať na

Hviezda jojkárskych šou Simona Butinová radí ostatným ženám: Vie, ako aj dvojnásobná matka môže dobre vyzerať!

Zdroj: Instagram/simona.butinova, TV JOJ

Svoj šatník predstavila v Nákupných maniačkach a zahviezdila aj v zoznamovacej šou Take Me Out. Odvtedy však televíznu kariéru zavesila na klinec a Simona Butinová je dvojnásobnou mamou na plný úväzok.

Simona bola hviezdou viacerých šou, v ktorých účinkovala. Divákov upútal najmä jej exotický vzhľad, ktorý sa jednoducho nedal prehliadnuť. Dnes je už všetko inak!

Zo Simony je matka dvoch malých detí, ktorým venuje všetku pozornosť. Dokonca po rokoch zmenila aj svoj imidž! Upustila od výrazného mejkapu a pred pár rokmi si nechala zmenšiť pery. Hoci kráska v minulosti svoje telo a tvár vylepšovala k dokonalosti, dnes sa snaží už len zmierniť stopy únavy. Keďže starostlivosť o dve deti jej dá poriadne zabrať, napokon ako každej matke. Simona sa nám priznala, že pred pár dňami podstúpila zákrok, ktorý by ona sama odporučila každej unavenej mame. "Aj matka dvoch detí môže dobre vyzerať, keď sa zverí do rúk odborníkov na omladenie tváre," priznala bruneta. A čo si na sebe nechala robiť?

archív

​"Išlo o vpichnutie botulotoxínu do oblasti čela a glabely (vrásky hnevu) a nadvihnutie oblasti očných viečok, ktoré vekom strácajú svoju prirodzenú elasticitu. U žien okolo 30-tky to začína byť dosť viditeľné a ja, ako každá mladá mamička, sa o seba starám," priznala s úsmevom. Vyskúšali by ste to?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MISHELLBEAUTY (@mishellbeauty)

Takto si ju pamätáme z jojkárskej šou Take Me Out

Súvisiace články

Najčítanejšie