Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Večer použila samoopaľovací prostriedok, ráno ju skoro porazilo: Pozrite sa na jej tvár!
Zdielať na

Večer použila samoopaľovací prostriedok, ráno ju skoro porazilo: Pozrite sa na jej tvár!

Zdroj: Instagram/_courtneyroseofficial_

Počas zimného obdobia mnohé ženy siahnu po falošnom opálení, aby pridali vyblednutej pokožke trošku snedého nádychu. Ak sa na to chystáte aj vy, neurobte chybu, ako táto mladá žena!

Courtney Rose zverejnila na TikToku video, v ktorom ukázala svoju tvár po nanesení samoopaľovacieho prípravku, píše The Sun. Dopadlo to katastrofálne z dôvodu, že si prostriedok naniesla na tvár tesne pred spaním. Dávajte si pozor na túto chybu!

Pri nosení rúšok a respirátorov by sme mali o svoju pleť dbať dvojnásobne!

„Pomóc, vyzerám ako malé dieťa, ktoré sa kompletne umazalo od čokolády!“ napísala k videu mladá žena, ktorú ráno pri pohľade do zrkadla čakal šok!

Tvár mala fľakatú, na niektorých miestach príliš tmavú, inde zase akoby prostriedok nezabral. Stalo sa to pravdepodobne preto, lebo si išla ľahnúť skôr, ako sa stihol samoopaľovák poriadne vstrebať do pokožky. 

TikTok/courtneyroseofficial

​Courtney sa snažila tvár drhnúť, aby sa prostriedku a fľakov zbavila, no nepomohlo to. Nakoniec zabrala jedna zaujímavá rada – zacvičiť si a poriadne sa spotiť.

„Práve odchádzam z telocvične a musím potvrdiť, že pot je ako kúzelná guma na samoopaľovací prostriedok,“ vydýchla si mladá žena.

Stalo sa niečo podobné aj vám? Napíšte nám, ako ste to vyriešili!

@courtneyroseofficial #fyp #fail #HowTo ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Súvisiace články

Najčítanejšie