Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slovenka Veronika má vraj najkrajšie prirodzené prsia: Wau, môžu byť naozaj pravé?
Zdielať na

Slovenka Veronika má vraj najkrajšie prirodzené prsia: Wau, môžu byť naozaj pravé?

Zdroj: Instagram

Myslíte si, že život krásnych žien musí byť rozprávkový a jednoduchý? Podľa slovenskej modelky Veroniky to nie je pravda. Prečo?

Bývalá finalistka súťaže krásy Veronika Rajek patrí dnes k najsledovanejším Slovenkám na Instagrame. Mužov aj ženy upúta práve jej nadpozemská krása. A práve tá jej robí v každodennom živote rôzne nepríjemnosti... 

"Ľudia neveria, že existujem. Dostávam správy od mužov, ktorí si myslia, že som vymyslená, no najhoršie správy dostávam od žien... Pýtajú sa ma, prečo predstieram niečo, čo nie som a chcú odo mňa dôkaz. Mnohé ženy na mňa žiarlia a myslia si, že im chcem ukradnúť ich mužov," posťažovala sa kráska pre britský magazín The Sun. 

Veronika o sebe tvrdí, že je prirodzená a na tele a tvári nemá žiadne úpravy. Dokonca to zašlo až tak ďaleko, že v Dubaji vyhľadala lekárku, ktorá jej vyšetrila prsia a potvrdila, že sú pravé! "Ona sama bola prekvapená, lebo si myslela, že mám umelé prsia. Nakoniec mi povedala, že sú to tie najkrajšie prirodzené prsia, aké kedy videla," dodala kráska. Je to najmä tým, že ako tínedžerka veľa posilňovala svaly a vyformovala si nimi práve takéto krásne poprsie. 

Veronika dodržuje prísny režim, aby vyzerala tak, ako vyzerá. Pravidelne cvičí, nežúruje, nepije alkohol a zdravo sa stravuje. Pre svoj životný štýl vraj nemá veľa priateľov, ale to jej nevadí. "Ak sa vo svojom tele cítite krásne, potom krásne aj ste," dodal na záver. 

Súvisiace články

Najčítanejšie