Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sexi Zuzanita bude mať konečne obrovský zadok ako Kim Kardashian: Operácia za tisíce priamo v Španielsku
Zdielať na

Sexi Zuzanita bude mať konečne obrovský zadok ako Kim Kardashian: Operácia za tisíce priamo v Španielsku

Zdroj: Instagram

Konečne sa jej splní sen! Zuzanita vždy túžila mať nielen veľké prsia, ale najmä zadok. A práve ten si dá dnes zväčšiť na istej klinike v Španielsku.

Hriešne sexi Zuzanita známa zo šou Take Me Out sa môže pýšiť naozaj krásnou ženskou postavičkou. Vyzerá to tak, že blondína má jedny z najväčších umelých pŕs na Slovensku a teraz bude mať na konte ďalšie prvenstvo!

​Kráska odcestovala do španielskej Malagy, aby si tu nechala zväčšiť svoj zadok. "Idem si konečne zmeniť svoje telo, po ktorom som vždy túžila. Mať nielen veľké prsia, ale aj veľký zadok," priznala. Zuzanita sa už v minulosti netajila tým, že by chcela mať oveľa väčšie pozadie, ako jej príroda nadelila. Istý čas sa ho snažila docieliť cvičením, ale ako sa zdá, nevyšlo jej to. Aj preto zvolila cestu silikónovým implantátov. 

Krásku samotná operácia vyjde na poriadny balík. Ubytovaná je v apartmáne s bazénom, a dokonca bude mať aj vlastnú kuchárku, ktorá jej bude variť len samé zdravé jedlá. Vyzerá to tak, že o známu Slovensku tu bude postarané ako v bavlnke. Ktovie, možno by jej nový zadok mohla závidieť aj samotná Kim Kardashian, ktorú jej pozadie preslávilo...

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie