Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
WAU, takéto dobré vlasy ešte nemala: Nový účes ubral Belohorcovej aspoň 10 rokov
Zdielať na

WAU, takéto dobré vlasy ešte nemala: Nový účes ubral Belohorcovej aspoň 10 rokov

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Bývalá moderátorka je perfektným dôkazom toho, že aj po štyridsiatke a dvoch deťoch môžete vyzerať príťažlivo a sexi. Zuzana svoj vzhľad najnovšie vylepšila aj novým účesom a ten vyšiel na jednotku!

Zuzana aktuálne žije so svojou rodinou na Tenerife a o svoje zážitky či pocity sa pravidelne delí s fanúšikmi na Instagrame.

Ani na tomto mieste nakoniec nezostali...

V poslednom období sa pustila do vylepšovania svojej postavy a pre mnohé ženy je veľkou inšpiráciou. Sympatický je aj jej prístup k cvičeniu. Samozrejme, že chce vyzerať stále super a sexi, no priznala, že cvičí aj preto, aby si nemusela odopierať dobroty, ktoré má rada.

Pozitívny prístup k životu a veľa pohybu už priniesli výsledky, Zuzana vyzerá stále lepšie a lepšie a najnovšie svoj mladistvý vzhľad podčiarkla aj novým účesom.

“Nová farba, prirodzenejšia, šetrnejšia, naturálna a nový oživený strih. Tak čo poviete, môže byť?” napísala k fotografii s novými vlasmi a komplimenty sa len tak začali hrnúť. 

Keďže Zuzana má pomerne riedke vlasy, takýto strih a prirodzený odtieň sú pre ňu rozhodne tou najlepšou voľbou. Opeknela aj omladla na počkanie, súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie