Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najnovší vzhľad Kardashianky je ľuďom na smiech: Veď sa na seba už vôbec nepodobá!
Zdielať na

Najnovší vzhľad Kardashianky je ľuďom na smiech: Veď sa na seba už vôbec nepodobá!

Zdroj: Instagram/khloekardashian

Po jej poslednej premene si z nej fanúšikovia začali uťahovať a pýtajú sa jej, či sa chce skutočnej zmeniť na úplne inú osobu.

Najmladšia z trojice slávnych sestier, Khloé Kardashian (37), je jediná, ktorá ešte neprekročila štyridsiatku, no na rozdiel od starších sestier Kourtney a Kim, prešla práve ona najväčšou premenou.

Rovnako, ako aj jej sestry, aj ona sa rada obklopuje luxusom, miluje značkové oblečenie, drahé autá, ale aj plastiky a skrášľujúce procedúry, ktoré dlho popierala. Až nedávno konečne priznala, že si nechala upraviť nos a urobiť výplne v tvári, botox a ďalšie zákroky však rezolútne odmieta.

Popri svojich dokonalých sestrách sa však vždy tak trochu strácala a sama priznala, že mala roky mindráky, že sa od sestier líši. Jej vlastná nespokojnosť bola pravdepodobne dôvodom, prečo robila všetko možné pre to, aby sa vylepšila a cítila sa krajšie. 

Takto vyzerala Khloé v minulosti... 

Khloé Kardashian

Profimedia

Chce vyzerať ako černoška?

Z účastníčky rodinnej reality šou si najnovšie uťahovali v americkej talk show The Wendy Williams Show, kde porovnávali jej fotky z minulosti s tými aktuálnymi. „Pozrite sa na Khloé… vidíte tiež krásnu Afroameričanku? Tomu sa hovorí desaťročná premena,“ smiali sa moderátori.

Khloé je skutočne obviňovaná z blackfishingu, a smutné je, že to nie je po prvýkrát. Ide o „premenu,“ pri ktorej sa biele ženy snažia napodobňovať černošky, čo sa týka farby pleti, vlasov a iných estetických prvkov. Kvôli snahe zmeniť sa na exotické krásy neváhajú mnohé ženy podstupovať aj plastické operácie. Ktovie, ako bude Khloé vyzerať o pár rokov, ak s neustálym vylepšovaním neprestane...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé Kardashian (@khloekardashian)

;list=RDCMUCkrKgPRTzgfFE6NLWvx3vUQ&index=1

Súvisiace články

Najčítanejšie