Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Soňa Skoncová sa pýši hustou a zdravou hrivou: Roky robí jedinú vec a u nej to perfektne funguje!
Zdielať na

Soňa Skoncová sa pýši hustou a zdravou hrivou: Roky robí jedinú vec a u nej to perfektne funguje!

Zdroj: Instagram/SS

Pred tehotenstvom a po ňom sa Soňa Skoncová môže pochváliť naozaj super vlasmi. Aké je jej tajomstvo? Krásna moderátorka priznala, akú jedinú vec robí už celé roky!

Asi každá žena túži po tom, aby mala krásne husté a zdravé vlasy. Mnohé pre to robia naozaj všetko možné, no nie vždy je efekt taký, po akom aj túžili. Moderátorka Topstaru Soňa Skoncová je výnimka. 

​Sexi bruneta sa môže pochváliť naozaj zdravou korunou krásy, ktorá vyzerá fantasticky. V časoch príčeskov je práve takáto prirodzená hriva naozaj raritou. Ako sa Soňa o ňu stará? "Mať zdravé a krásne vlasy je pre mňa naozaj dôležité a nebudem klamať, svojim vlasom po celý život venujem špeciálnu starostlivosť. Často sa ma pýtate či ich mám farbené a hrdo môžem prehlásiť že nie. Prirodzené vlasy, pokiaľ nemáte naozaj “myšaciu” farbu, sú predsa najkrajšie," vyjadrila sa v minulosti. Soňa používa hlavne vlasové produkty bez parabénov, farbív a silikónu. A je tu ešte jedna vec, ktorú robí už celé roky a vraj jej z toho vlasy rastú šialenou rýchlosťou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Riadi sa lunárnym kalendárom, podľa ktorého je práve teraz ideálny čas na strihanie vlasov. "Toto obdobie trvá od utorka do soboty... Ja sa týmto riadim už roky rokúce, mamina mi to vždy pripomína. Sama ma aj strihá, iba mi vlasy podstrihne... Myslím si, že aj toto je jeden z dobrých tipov, ako udržať korunu krásy naozaj krásnu, pretože u mňa to už roky zaberá. Musím povedať, že moje vlasy sú vždy úžasné, hlavne mi veľmi rýchlo narastú a sú hustejšie," priznala Soňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie