Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Kráľovná filtrov Plačková ukázala svoju zahojenú a vylepšenú tvár za tisíce eur: Stálo to za to?
Zdielať na

Kráľovná filtrov Plačková ukázala svoju zahojenú a vylepšenú tvár za tisíce eur: Stálo to za to?

Zdroj: joj.sk

Od čias, kedy Zuzana Plačková súťažila v reality šou Hotel Paradise, sa veľmi zmenila. Na svojej tvári si nechala vylepšiť všetko, čo sa jej nepáčilo. Napriek tomu sa na sociálnych sieťach väčšinou ukazuje cez filtre…

Nie je to tak dávno, čo sa Zuzana ukázala naživo v spoločnosti počas odovzdávania istých cien popularity na sociálnych sieťach. Vtedy mnohých šokovala tým, ako v skutočnosti vyzerá. Väčšinou sa totiž skrýva za rôzny filtre a aplikácie, ktoré ju robia krajšiu, ako v skutočnosti je. 

​Zuzana sa nikdy netajila tým, že má vylepšenú tvár aj časti tela. Naposledy práve do svojej tváre investovala 33 000 eur za zmeny, ktoré na nej urobil vychytený plastický chirurg z Ukrajiny Maxim Ivanchuk. "Robili mi rekonštrukciu nosa, ale hlavne mi konečne vyrovnal a spriechodnil prepážky, lebo má to trápilo už veľmi dlho, no nikto doteraz mi to pri plastike nosa neurobil! Taktiež som sa zbavila dvojitej brady, tuku v lícach, rozpustenie kyseliny hyalurónovej v perách a na záver výplň mimických vrások vlastným tukom…Za túto operáciu som zaplatila presne 33-tisíc eur," priznala v minulosti otvorene. 

Zuzana Plačková s ukrajinským plastickým chirurgom

archív M.I.

TV Doma

Plačková vtedy tvrdila, že potrvá dlhé mesiace, kým sa jej tvár úplne zahojí a ukáže sa efekt, ktorý chcela výplňami docieliť. Pravda je, že často ju na sociálnych sieťach bez rôznych filtrov a úprav ani nebolo vidieť. Až teraz počas dovolenky Mexiku ukázala svoju krásne opálenú tvár bez úprav. Myslíte si, že to stálo za to?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie