Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Takto ste ju ešte nevideli: Carmen Geiss ľahšia o 15 kíl a bez silikónov!
Zdielať na

Takto ste ju ešte nevideli: Carmen Geiss ľahšia o 15 kíl a bez silikónov!

Zdroj: Instagram/carmengeiss_1965

Už zajtra štartujú na JOJ-ke nové časti Geissenovcov a tak budete môcť opäť nahliadnuť do života nemeckých milionárov. Viete však, ako vyzerala Carmen, keď ju diváci nepoznali? Neuveríte!

Carmen, Robert a ich dve dcéry sú nielen v rodnom Nemecku, ale aj na Slovensku stále populárni a to aj napriek tomu, že sa šou o ich živote vysiela už dlhé roky. Svojskí boháči cestujú po svete a ukazujú svoj život presne tak, ako ho žijú.

​Hoci má Carmen tesne pred 60-toku, poctivo sa o sebe stará a vyzerá fantasticky. Nie je tajomstvo, že si na sebe dala už čo-to vylepšiť a odmieta zostarnúť. Okrem rôznych zákrokov na tvári a predĺžených vlasoch si pred rokmi nechala zväčšiť poprsie. Ako vyzerala pred samotnou operáciou? Carmen priznala, že bola úplne plochá! “Toto boli 80-te roky. Bolo to už veľmi dávno. Vtedy som mala o 15 kíl menej a v sebe žiadny silikón,” zavtipkovala Carmen a ukázala aj fotky, keď mala okolo 25 rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss ? (@carmengeiss_1965)

Ako bývalá fitneska mala vyšportovanú postavičku bez gramu tuku a zrejme aj vďaka tomu stále tak super vyzerá. A keďže zatúžila po väčších prsiach, dala si ich rovnako ako veľa iných žien urobiť. Kedy sa vám páčila viac?

Súvisiace články

Najčítanejšie