Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po dlhej dobe v spoločnosti všetkým vyrazila dych: Takto dnes vyzerá Michelle Pfeiffer
Zdielať na

Po dlhej dobe v spoločnosti všetkým vyrazila dych: Takto dnes vyzerá Michelle Pfeiffer

Zdroj: Profimedia

Desiatky rokov patrí k najväčším sexsymbolom Hollywoodu a inak tomu nie je ani dnes. Pri pohľade na stále atraktívnu herečku budete mať pocit, že zastavila čas.

63-ročná Michelle Pfeiffer patrí k hereckým ikonám, ktoré sa rozhodli starnúť prirodzene. Spolieha sa iba na zdravý životný štýl a pozitívne naladenie a robí to zjavne veľmi dobre, pretože vyzerá stále fantasticky!

Michelle Pfeiffer predviedla svoju nestarnúcu krásu na podujatí The Hollywood Reporter's 2021 Power 100 Women in Entertainment, ktorý sa konal v stredu popoludní v Los Angeles. Na slávnostnom podujatí oceňovali najvplyvnejšie a najúspešnejšie ženy v zábavnej oblasti, píše yahoo.com.

;

Atraktívna herečka odovzdávala cenu svojej kolegyni Selme Blair (49), ktorá sa po stanovení diagnózy roztrúsenej sklerózy stala obhajkyňou práv a dôstojnosti ľudí so zdravotným postihnutím. Pfeiffer ju vychválila za jej prístup k diagnóze a tiež za osvetu, ktorú robí ľuďom s touto chorobou.

Michelle Pfeiffer dostala právom množstvo komplimentov za svoj svieži a mladistvý vzhľad. V jednoduchom, no veľmi elegantnom kostýme značky Celine vynikla jej štíhla postava, minimum mejkapu iba pozdvihol jej krásne črty a celkovo prispel k jej mladistvému looku.

Aj keď Pfeiffer priznala, že v minulosti sa o svoje zdravie a pleť takmer vôbec nestarala, už roky je verná zdravému životnému štýlu. Ak by ste však čakali, že na krásu a udržanie mladistvého vzhľadu má nejaký špeciálny trik, ste na omyle.

„Je za tým to, čo v skutočnosti nikto nechce počuť. Musíte jesť zdravo, športovať a veľa spať,“ odpovedala na otázku, ako si udržuje mladistvý vzhľad.

„Vždy hľadáme niečo, čím by sme oklamali beh času, ale takto to jednoducho nechodí. Keď nepracujem, doprajem si voľnosť. Keď nie som pred kamerou a nejem zdravo a pijem veľa vína, je to hneď vidieť, to je realita. Tajomstvo teda znie, že nie je žiadne tajomstvo,“ dodala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rachel Fleit (@rachelfleit)

Herečka tvrdí, že za svoj výzor vďačí hlavne vegánstvu, ktorému je verná už desiatky rokov.

„Jesť vegánsky je oveľa zdravšie a vyhnete sa množstvu toxínov, ktoré urýchľujú starnutie pleti a tela. Keď som zmenila stravovanie, okamžite som na sebe zbadala veľké rozdiely. Samozrejme, že ako pribúdajú roky, nahováram si, že to robím hlavne preto, aby som žila dlhšie, no prvok márnivosti je v tom tiež,“ priznala herečka, ktorú k rozhodnutiu prejsť na vegánsku stravu viedla aj rodinná anamnéza, v ktorej sa príliš často vyskytovala rakovina.

Pokiaľ ide o cvičenie, Michelle Pfeiffer sa venuje joge, vyhovuje jej aj pilates a v rámci prirodzeného pohybu je to chôdza, beh či bicyklovanie.

Pfeiffer je tiež ranné vtáča a prebúdza s východom slnka. Tento rituál sa vraj zvyčajne spája s nižším BMI. Je možné, že aj toto je jeden z dôvodov, prečo vyzerá aj bez estetických zákrokov stále úžasne!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie