Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tejto matke sa iní rodičia vyhýbajú oblúkom: Keď sa otočí, pochopíte TO hneď
Zdielať na

Tejto matke sa iní rodičia vyhýbajú oblúkom: Keď sa otočí, pochopíte TO hneď

Zdroj: Profimedia

Mladá žena je z reakcií okolia na jej vzhľad v totálnom šoku a nechápe, že súdiť človeka iba podľa výzoru, učia aj svoje deti. Čo na to poviete vy?

23-ročná Amy Smith je matkou 6-ročného Elijaha a ročného Remyho a keby nemala výrazné a početné tetovania, nijako by sa od iných mladých mamičiek neodlišovala.

Amy sa tetovania veľmi páčia a má pre ne slabosť, čo je vidieť hneď na prvý pohľad. Prvú kerku si nechala tajne spraviť keď mala iba 13 rokov, dnes má nimi posiate takmer všetky časti tela vrátane tváre. Okrem nich má aj niekoľko piercingov a všetko dokopy pôsobí na mnohých ľudí odpudivo, píše denník Mirror.

;

Anglická mamička sa posťažovala, že iné matky ťahajú od nej svoje deti preč, keď sa k nim priblíži, prípadne rýchlo prebehnú na druhú stranu cesty. S nepríjemnosťami sa stretáva aj v obchodoch, kde sa na ňu okamžite zamerajú ochrankári, pretože im pripadá podozrivá.

Mladá mamička zverejňuje svoje fotografie na sociálnej sieti, aby poukázala na to, že tetovania z nej nerobia horšiu matku, ani horšieho človeka, prípadne nebezpečnú osobu. Nechápe, prečo sú pre niektorých ľudí tetovania dôvodom na to, aby niekým pohŕdali a dokonca to učia aj svoje deti. 

Profimedia

Amy sa snaží svojich synov vychovávať tak, aby sa nebáli slobodne prejaviť, prípadne odlíšiť, no najmä tak, aby akceptovali ostatných bez ohľadu na to, ako vyzerajú alebo sa obliekajú.

Čo si o tom myslíte vy? Súhlasíte s názormi tejto mamičky?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????⚜????? (@amiee_inked)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????⚜????? (@amiee_inked)

Súvisiace články

Najčítanejšie