Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Využila lacné farbenie obočia, teraz TO ľutuje: Z výsledku je absolútne zhrozená
Zdielať na

Využila lacné farbenie obočia, teraz TO ľutuje: Z výsledku je absolútne zhrozená

Zdroj: TikTok/greyzindacity

Toto je ďalší z príkladov, že naletieť na akcie na kozmetické a beauty zákroky v salónoch, ktoré nemáte overené, sa nevypláca. Pozrite sa, ako dopadla táto nešťastnica!

27-ročná Grace Hagan, ktorá uverejňuje príspevky ako „greyzindacity“, vysvetlila, že využila príležitosť nechať si zafarbiť obočie len za 6 libier v salóne v jej rodnom meste, pretože to bola lákavo nízka cena. Žiaľ, o spokojnosti s výsledkom sa hovoriť nedá ani náhodou!

Ako sa líčiť pri nosení rúšok a respirátorov? Takto!

Už nikdy viac!

Grace navštívila nechtový salón, kde si nechala najskôr spraviť manikúru a práve tam jej kozmetička navrhla, či nechce využiť akciu na zafarbenie obočia, píše The Sun.  

Priaznivá cena ju tak prekvapila, že bez dlhého rozmýšľania ihneď súhlasila. Keď sa uvidela v zrkadle, poprosila kozmetičku, aby jej nadbytočnú farbu odstránila, ona ju však ubezpečila, že to už urobila a výsledok jej vraj veľmi pristane.

Nešťastná žena vo videu hovorí, že sa snaží doma drhnúť si obočie detskými vlhčenými utierkami, no nedarí sa jej silnú farbu odstrániť. 

TikTok/greyzindacity

“Mám na tvári dve Nike logá, no podobám sa aj na Angry Birds,“ povedala nešťastnica a pýtala si od fanúšikov rady, ako si extrémne výrazné obočie aspoň trochu zjemniť.

Ženy jej radili vyskúšať detský olejček, zubnú pastu, kozmetickú vazelínu či kvalitnú micelárnu vodu. Či jej niektorý z týchto tipov nakoniec pomohol, netušíme. Isté však je, že po tejto príšernej skúsenosti sa už na lacné farbenie obočia určite nenechá nahovoriť!

@greyzindacity

Catch me looking like Red from angry birds ? ##DealGuesser ##eyebrowfail ##eyebrowtint ##beautyfail ##storytime ##fail ##hotmess

♬ Oh No - Kreepa

Súvisiace články

Najčítanejšie